our little monster

jag tänkte bara meddela er om att vår käre katt roffe har bitit av nästan alla våra sladdar i vår lägenhet så uppdateringen kanske blir sisådär framöver om inte pappa kan laga sladden ikväll.

- min datorsladd
- lindas datorsladd
- 2 iphoneladdare
- kamerasladd
- ett X antal hörlurar
- nästan sladden till min iphonehögtalare


.... HM!


någon som vill ha denna lilla man? grrrrrr.......

peace



har precis kollat lite sista-minuten-resor runt om i europa. grekland verkar vara it-landet right now måste jag säga enligt vänner och bekanta. dock vet jag inte om jag ska fortsätta spara pengar till en tre veckors asien-resa i vinter eller om jag ska bränna alltihop på en vecka i ett europaland? jag vet egentligen innerst inne vilken resa som skulle ge mig mer än den andra, men ändå har jag svårt att välja. vem vet vart jag står om sex månader?

running round leaving scars

jag vet inte, men jag är på konstigt humör idag.. jag har inga ord som kan förklara något, det känns bara tomt. hopplöst. det känns som att jag har mycket att tänka på, fast ändå inte, och jag kan inte bestämma mig. jag är så velig, vet inte vad jag vill. kan inte någon annan bestämma åt mig? det är vad jag vill.


I want more

om cirkus fyrtio minuter är det tänkt att jag ska vara färdig för middag på stan. mja, fyrtio minuter, vi får se hur det går med det. jag bytte till mig en öppning imorgon istället för en stängning på jobbet, vilket just nu känns en aning korkat, men vad tusan, vi kör terassen ikväll ändå! just nu sitter jag här på golvet framför datorn med en grön grogg i handen, blå skjorta, nytvättat hår och oskar linnros i högtalarna. "mitt namn är mycket, och jag vill ha mer"






suck it out

long time, no see måste jag säga. mycket har hänt på två veckor. två veckor har känts som två år. det känns som en evighet sedan det var midsommar och gatufestival. men ack då. det kan ju bara betyda att jag har hållt mig sysselsatt den här tiden. suger sommaren ur sommaren. bloggen har ju, vilket är helt rätt, prioriterats rätt lågt den här sommaren. men nu ska jag ändra på det, jag ska börja med att försöka sitta vid datorn minst en halvtimme om dagen på vardagarna. dock tror jag att det kommer att gå rätt dåligt, men försöka skadar ju inte!

igår var familjen iväg till västerås för lite kamerainköp, så nu ska ni få slippa mina suddiga iphonebilder, that's a promise! dock kommer några till i detta inlägg..


här kommer blandade bilder med text från den senaste tiden i mitt liv!



när det var fint väder ute blev det mycket läsning ute på landet. elsas mode och bree tanners andra liv. den sistnämda rekomenderar jag starkt för er twilightlovers, man förstår en hel del ur ecplise som man annars inte förstått. allt ses ur ett annat perspektiv.



roffe, max och kajsa har tagit över blommornas plats i vår blomlåda på balkongen. jag kan meddela er alla som blir förskräckta och undrar om dem inte kan ramla ner, med att säga att roffe redan dejtat marken nedanför. men som alla vet har ju katter nio liv.



räkafton hos o.lindeborg en helg. ett mycket bra val!



många kvällsäventyr med bara ben. dock känns det rätt avlägset i detta väder..




alkohol.. vad kan man säga om denna dryck. sällskapsdryck. förstäras i en otroligt större mängd under sommaren. men vad kan man göra? tjugo år, i stort sätt bekymmerslös och försöker leva livet! live it ffs.

the monsters are buried down deep inside

detta har jag gjort den senaste tiden:


jag åt av en god jordgubbstårta dagen efter midsommarafton, perfekt när man är bakfull.


jag blev avundsjuk på katterna på landet och deras eviga semester.


jag har kört bil fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka till bålsta när det varit stekhett ute.


jag sysselsatte mig på jobbet med såna här teckningar.


gatufestivalen besöktes flitigt tre dagar i rad, vilket resulterade i en sliten fanny.


16 poliser stod på torget klockan 04.00 lördag morgon samtidigt som jag och två vänner smaskade i oss lite strips.


återhämtning och uppladdning skedde på en badplats.


rock away now

anledningen till fannys dåliga uppdatering beror på att hon avled av för mycket skojigheter förra helgen... rip.







haha, skoja! jag har inte haft tid och har heller inte tid nu för snart ska jag rocka iväg för gatufest!!! det kommer bli en gryyym helg!

RSS 2.0