Erase

Såhär gör jag när jag är trött på allt. Jag raderar alla sms.


Watching the world in your eyes

Jag var nyss inne på en blogg som jag inte besökt på väldigt länge. Stinalee. Jag hamnade på kommentarssidan för ett av hennes inlägg som heter "bikten" där läsarna får skriva av sig. Jag hittade några kommentarer som gjorde ont att läsa.. Vad är ens egna problem jämfört med dessa?


Lycklig moster

(Det här inlägget skulle ha blivit upplagt klockan 18.30)

Jag sitter just nu i sängen under en filt med datorn framför mig och Wilma i knät. Mysigt. Nu sover hon men när hon fortfarande var vaken försökte jag att lära henne att dansa, hon måste ju få känslan liksom! Haha. Så vi dansade tillsammans samtidigt som jag sjöng till man down, en låt från Rihannas nya album.

Gud vad lillan har växt. Även fast jag ser henne varje dag tycker jag att hon bara blir större och större för varje gång som jag ser henne. Jag kommer att sakna henne såå mycket när jag är borta, för på ett halvår kommer det att hinna hända mycket med henne..

Jag är världens lyckligaste moster! <3


Get LOUD to hear

I tisdags släpptes Rihannas efterlängtade nya album LOUD. Gissa om jag längtat?! Jag har till och med haft påminnelse på mobilen om att albumet skulle släppas så att jag inte skulle missa det. Så i tisdags, när jag ändå låg hemma och var sjuk laddade jag hem det nya albumet via Itunes. Och jag kan säga er att jag inte har lyssnat på några andra låtar den här veckan förutom dem på albumet.. En aning nördig kanske men vad gör det?
 
Hursomhelst. Jag tänkte tipsa om några låtar som är bra men det går liksom inte för hela jäkla albumet är typ grymt!


LEK

Jag var lite rastlös och hade lite tid över...



We are going down under

Här kommer inlägget som jag har tänkt att skria så långe..

Australien.
Australien var endast en dröm för mig. Jag visste att jag aldrig skulle komma dit, men det lät bra. Det lät bra att säga till folk att man hade en plan att ta sig framåt, en plan som gjorde att man inte skulle fastna. Innerst inne visste jag dock att den här resan aldrig skulle bli av.. Jag har en förmåga att ställa in mig själv på vissa saker och köra stenhårt på det tills det tar stopp. Ett exempel är mitt festhumör. Oftast vet jag inte om vill festa, men jag ställer in mig på att jag är grymt taggad och så kör jag på det utan att tänka över det eller några andra alternativ för kvällen, för skulle jag göra det skulle jag antagligen vekna..
Så det är väl ungefär såhär jag har gjort med Australien, jag har sagt "Jag SKA åka till Australien", utan att tänka efter. Dock kom det en motgång när jag kom på att jag inte hade någon att åka med och jag skulle aldrig åka själv, så då vart hela idén lite svävande och jag sa att Autralien kanske skulle förbli en dröm.

Isabelle.
Men det som hände som gör att den här resan kommer att bli av, och att den redan är bokad är Isabelle. Isabelle är en tjej som jag har jobbat med sen i April i år. Vi kände inte varandra innan men under den här tiden har vi blivit riktigt bra vänner. Det som är bra är att jag är mig själv på jobbet, alltså med henne så hon känner ingen fejkfanny. Och det roliga är att jag blir sjukt mycket mer driven med henne för vi driver varandra. Vi är sjukt lika varandra, vi är på samma stadie i livet och vi har samma förväntningar av den här resan. Det här känns bra.

Hur allt gick till..
Jag började tidigt prata om mina resplaner till Australien, om hur jag skulle göra ett kollage och allt, bara för att göra resan verklig. Isabelle sa att hon också ville göra något sånt, men mer om det pratade vi inte. Tiden gick och hon frågade lite om hur det gick med planeringen och vi skämtade lite om att hon kunde ju faktiskt följa med. Tills sist sa hon "Jag vill också!!" och då sa jag "Men häng med då, jag behöver ju någon att åka med", "Lätt" sa hon sen blev det inte mer av det förrän vi båda sa att vi måste planera resan någon dag. Den planeringsdagen kom en söndag. Så en söndag kom hon till Enköping och Mat&Kak, och där satt vi länge länge och bara planerade. En vecka senare hade vi båda ordnat nytt pass. En tisdag kväll ringer hon mig och säger "Nu bokar jag så vi får det gjort", bokat och klart! Ready to go! Visum är nu ordnat i efterhand. 18 januari till 28 juni med ombokningsbar hembiljett. !8 januari är dagen i båda väntar på.

Planer på plats.
Vi flyger från Stockholm Arlanda den 18 januari till Manchester England på 2.50h. Sedan flyger vi därifrån till Abu Dhabi vilket tar 7h. Abu Dhabi - Australien tar den härliga sträckan 14h. Men det kommer att bli kul, så länge vi ser flygresan som en del av resan och inte bara ett sätt att ta oss till resan så kommer det inte att bli så jobbigt!
I Sydney stannar vi fram till mars. Där ska vi jobba och lära känna Sydney. I mars kommer vi att börja röra oss uppåt mot längs östkusten upp till Carins. Under tiden kommer vi att jobba. Vi hoppas på jobb på odlingar och farmer, det vore kul! I Carins ska vi ta dykcert och vi har sagt att vi åker inte hem förrän vi dykt i barriärrevet!

Hemresa.
Vi får se när vi åker hem, vi håller det helt öppet.

Mitt liv här hemma.
Att jag ska göra den här resan är så stort och det är en sån lättnad! Det ska bli så skönt att ta en paus från sitt liv här i Enköping. Ta en paus från allt. Jag hoppas även på att mitt liv här i Enköping på ett sätt avslutas genom att jag reser iväg. Det känns som att mitt liv sen kommer att starta på riktigt när jag kommer hem för då kan jag börja göra något med mitt liv. Det är som att jag bara gått runt och väntat på att den här resan ska bli av, och det kanske är därför det är en sådan lättnad.



NU ÄR DET BARA 66 DAGAR KVAR !!!

RSS 2.0