chewing gum

jag fick precis detta söta lilla tuggummipaket med endast två små kvadratformade tuggummin i av linda. sött! vilket konstigt ord tuggummi är egentligen. det ser konstigt ut. haha.


not that I don't like you, I'm just at a party

härlig festhelg på ingång kan jag lova er alla! haha! det här kommer bli bra. riktigt bra.

I let you reach me one more time

efter två dagars jobb och två nätter med knappt någon sömn alls är jag helt slut. min hjärna går sakta men säkert över till koma-tillstånd. jag blir lite irriterad. när jag inte gör någonting om dagarna har jag inga problem med att sova överhuvudtaget. jag kan sova till tolv på dagen och somna tolv på kvällen igen som det vore så. men så fort jag gör något annat som att jobba (eller gå i skolan när jag fortfarande gjorde det) kunde jag inte sova. då fick jag vara jättenoga med vad jag åt och drack under dagen och hur länge jag sov på mornarna för att kunna somna sen på kvällen. irriterande minst sagt!

jag tänker för mycket på kvällarna. för att somna får jag inte tänka på nåt komplicerat som gör att hjärnan måste jobba så som: vad som händer till helgen, vad jag ska ha på mig vid olika tillfällen, vad som behövs göra, vad jag måste göra dagen därpå och mycket mycket mer. för att somna måste jag tänka på något som gör mig uttråkad. typ som "att min stol är röd och att den har målats med en pensel och röd färg..." haha. typ så!

vilket värdelöst inlägg... haha!

sleepy head

jag är så otroligt trött.. jag är glad att solen kom fram nu på eftermiddagen och gav mig lite energi, annars hade väl jag somnat ståendes på jobbet. jo, jag kanske ska nämna att jag jobbat i bålsta idag mellan 9-16. ska även jobba imorgon och på torsdag. tillbaka till min trötthet. jo, jag är trött och jag är hungrig och jag måste egentligen gå upp till resecentrum och ta ut lite pengar tills imorgon. jag sov knappt någonting inatt, som vanligt.. men det dumma är att jag vet ju hur jag fungerar. jag sov ju länge igår morse och jag som är så extremkänslig för sockerdrycker drack ju självklart en cola igår mitt på dagen vilket påverkar min sömn enormt mycket. som jag vet. jaja, man lär sig väl aldrig antar jag.
jag önskar ibland att jag vore en katt. tänk att få sova när man vill. leka när man vill. äta när man vill. just nu syftar jag på en sovandes maximilian som ligger slickad längs soffryggen här bredvid mig. cutiepie.

jag tror jag ska klä på mig nu och kila upp för att ta ut lite cash, sen ska jag tvätta bort sminket och gosa ner mig i soffan med min filt. mysigt!


fit for fight

jag har tillbringat den största delen av denna dag på wickmans. efter banken blev det fika på med sis och angelica. efter en massa prat om barn och jobb bytte jag bord till erika och mikaela som var där för lite lunch/fika. härligt att träffa mina gamla klasskamrater för lite catch up time. mikaela fyller även 20 år imorgon, så grattis i förskott till dig gumman!

planeringen har börjat inför helgen. jag känner mig verkligen fit for fight igen efter en sjuk och jobbig vecka. men nu så! hitills ser planeringen ut såhär: torsdag - kanske utgång. fredag - endast för 35+. lördag - utgång! söndag - ?. bravohelg! inför den här helgen ska jag faktiskt ta mig ner till systembolaget och shoppa lite. har ju jaft massa dricka från vår födelseagsfest, men nu ska jag lyxa till det lite och köpa lite nytt! haha.

I can't be no one else



äntligen måndag! vanligtvis brukar jag tycka måndagar är jobbiga, men inte denna måndag, för den här veckan kommer gå så fort och i helgen är det äntligen påsk! då är det verkligen vår. då kan man inte kalla det något annat. det är vår!

jag vaknade av att telefonen ringde imorse, det var dagiset i bålsta, så imorn ska jag jobba! förhoppningsvis blir det fler jobbdar den här veckan. men det ska bli så kul!

nu ska jag kila ner på stan och lämna in ett par papper på banken, sen skulle linda och angelica äta lunch på stan så då hänger väl jag på antar jag. har ju inget bättre för mig direkt! haha.

bella's lullaby



den här låten spelas om och om här hemma. speciellt ikväll. jag har i en timme nu funderat fram och tillbaka på om jag ska se new moon igen. den ligger ju där så fint och bara väntar på att jag ska starta den. men jag är lite rädd. rädd för att jag ska se sönder den... risken finns ju faktiskt. jag vill ju ha ettan också! jag kan ju inte bara sitta och titta på new moon hela tiden, måste kila ner någon dag och köpa den.

nej, nu har jag bestämt mig, jag ska se new moon!

easy going



lördagen blev som planerat, lugn! en lugn festlördag. det började lugnt hemma hos mig med lite snack om förra helgens händelser och mycket mer. sedan bar det iväg mot enköpings enda uteställe, joarblå för lite lugnt softhäng. haha! det var dock inte så lugnt på dansgolvet, men ändå lugnt. jag vaknade upp helt okej imorse, helt lugnt med andra ord. haha.. utan ångest. utan bakfylla. härligt!

nu tycker jag ordet lugnt ser konstigt ut... (?) haha.

om en timme ska jag träffa erika, erika och sandra för lite söndagsfika på wickmans! mysigt. lugnt.

fondue




den absoluta favoriträtten!

every thought in my head says no



jag kan sammanfatta denna fredag med ett ord: bilåkning! idag har jag kört bil för ett par månader framåt känns det som. haha. först möte i bålsta. efter det var det bara att direkt åka till örsundsbro där mamma jobbar för att plocka upp henne. sen vidare till akademiska i uppsala. tillbaka till örsundsbro för att lämna mamma och sen hem igen. många mil idag. men jag gillar det! jag gillar att åka bil själv. fast bara om det finns bra musik!

denna fredagskväll ska jag kurera mig har jag tänkt. hade feber den största delen av gårdagen så ikväll ska jag vila upp mig så jag är pigg inför morgondagen! imorgon blir det fest har vi tänkt! haha! dock blir det en lugn festlördag har jag tänkt. jag ska inte vakna upp på söndag morgon med fetångest. jag ska inte låta mobilen sova i bilen. jag ska inte tappa bort en sko. jag ska inte göra något dumt! nej, jag ska sköta mig har jag planerat.

give me some love

"give me some lööööve"



nu ska jag sluta verka så deppig, för det är jag inte egentligen! haha. jag vet inte ens varför jag är såhär. eller jo egentligen. och anledningen är så otroligt töntig och så otroligt vanlig. det är bättre igen nästa vecka. så kan man alltid tänka när allt känns skit, "det är snart över". imorgon är det ju ändå fredag. jag ska försöka hålla mig borta från alkoholen och festandet imorgon, men man vet ju aldrig vad nära och kära har planerat, så vi får se! men på lördag blir det nog fest. sen får det vara nog. eller efter påskfesten, då får det vara nog! så har jag sagt allt för många gånger nu.. ja ja. nu blir det en lite gladare fanny ni får ta del av här på bloggen! efter min förkylning förstås..


shake me til you wake me from this bad dream



när jag vaknade upp imorse ville jag inget hellre än att liggar kvar. täppt i näsan. sprängande huvudvärk. svullen hals. irriterande katt och sämst väder. det fanns inget att gå upp till. men ändå tog jag mig upp, åt en toast, kollade på top model, duschade och kilade sedan över till dagiset för att skriva under ett par anställningspapper.

vart är solen är frågan? vart är värmen? det är påsk nästa helg och det ligger forfarande snö på marken?! förra påsken gick vi runt i tshirts utomhus hemma på landet. studenterna lär ju få en vit student om snön ska smälta i den här takten.. gud vad jag känner mig negativ, haha!

right here, right now

just nu ligger jag i soffan under min mysiga filt och har precis kollat klart på ett avsnitt how I met your mother som jag på senaste tid börjat att älska! jag hamnade här i soffan efter att ha varit ute på promenad med mig själv i 1,5 timme. riktigt skönt må jag säga! att får vara själv, lyssna på musik och bara tänka. jag är verkligen en person som behöver mycket tid för mig själv. det har jag alltid varit och kommer alltid att vara.

jag vet inte om jag håller på att bli sjuk eller så, vaknade upp med en supersvullen hals och så har jag varit trött hela dagen. inte vanligt.

jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll. jag önskar att jag hade twilight- och new moon-filmerna, men icke då.. jag får väl ta och hitta på nåt annat!

baby boo



07.45 ringde telefonen igår morse, 08.30 började jag jobba. jag blev superglad när dem ringde in mig, jag är så trött på att inte göra någonting. lite extra pengar till nästa månad är aldrig fel!

vilken soft arbetsmiljö det är på ett dagis egentligen. okej, det har väl sina nackdelar också, men det har ju alla jobb. men att bara sitta och "hålla koll" på småbarn så att dem inte gör illa sig själva eller andra är väl inte så jobbigt. leka med dem är ju också ett måste. hehe. jag fick lära mig att byta blöjor iallafall!

jag måste ju träna nu när jag ska bli moster, så vi får väl hoppas på att dem ringer in mig fler gånger.

I wanna play it cool

oj, vart kom alla nya läsare ifrån är frågan?

jag har inte kunnat uppdatera bloggen idag för jag har jobbat hela dan med småbarn. jippi! sen nu på kvällen blev jag tvungen att göra en virusgenomsökning på datorn som tog ett par timmar. nu sitter jag vid lindas mini och får knappt plats med fingrarna på hennes lilla tangentbord.. så detta får räcka för idag. I'll be back tomorrow, don't worry. hehe.

nu ska jag kolla ett par sex and the city avsnitt!

find something true


för att förklara bilden: fanny hade tråkigt och skrev upp namnen på de artister som just för tillfället spelades på spotify.

ikväll ska jag och syster ha en myskväll. vi ska äta pastasallad och kolla på en massa tvprogram! biggest looser, guldfeber, svenska hollywoodfruar och sist men inte minst en hel drös med sex and the city-avsnitt. mysig måndag. till denna härliga myskväll har vi köpt kex, brieost och frukt!

take a walk with me




min måndag är lite sådär halvjobbig känner jag. det känns som att jag har en massa oavklarade saker som jag måste ta itu med för att få någon ro i kroppen. jag hade till och med svårt att somna igår pga av en grej.. grejen är bara att jag inte orkar ta itu med det. men nu har jag iallafall ringt två samtal som gjort att jag kommit en bit på vägen. jag funderar nu på att klä på mig, gå ut och gå för att sen gå och flytta min bil som är i stort behov av att flyttas! men först måste jag nog diska..

hearing dirty stories from your friends



igår var det lördag och igår var det fest. det är inte alls som förr i tiden (två år sedan) då helgen-innan-löning var en värdelös festhelg. nej nej. här kör vi på ändå! det bjöds på förfest hos mig med det klassiska ölspelet och med andra ord. alltid lika kul. en aning mycket dricka blev det dock för min del. jag har fått bekräftat idag av ett flertal personer att jag har en hel del minnesluckor från igår. det absolut pinsammaste som finns när det kommer till fyllor är när man glömmer att man träffat någon. ja... gissa vad jag gjorde då.

fetångest  och grym bakfylla en söndag är väl ändå inte så ovanligt. det händer ju alla någon gång. jag önskar bara att det inte hände så ofta. haha!


we don't need no secret code


maybe I need some rehab

ja det är lördag idag. jag var lite förvirrad här tidigare när jag pratade med erika i telefon, jag visste inte ritkigt vilken dag det var, men nu är jag säker. det är lördag.

denna lördag trodde jag innebar en lugn hemmakväll, men som vanligt ändras planerna och utgång står på planeringen. detta joar blå. jag förstår inte riktigt..

solen tittar ju fram idag så jag funderar på om jag ska ta en liten promenix ner till stan innan jag börjar med storstädningen inför ikväll.

lördagens schema:
- köpa strumpbyxor
- sola (?)
- städa
- fix
- fest




that's what I do

idag har jag suttit och högläst roliga facebook-grupper för resten av familjen, och gissa om vi garvat?! haha! detta har medfört att jag har gått med i pinsamt många grupper.. hehe.

efter högläsningen färgade mamma mitt hår, så nu är det rött! igen. jag har funderat fram och tillbaka på det här med min hårfärg. allt vore så mycket lättare om jag var blond, men det är så tråkigt! alla blir blonda på sommaren. alla blir bruna på vintern. fy fasiken så tråkigt. hehe. red is red.

ikväll blir det middag här på landet, wook. sen blir det starlounge med killarna lite senare. en lugn kväll med trevligt sällskap.


hate this part

hur kunde han bara dö? jag förstår inte.. det gick så fort.. jag orkar inte med det här. jag önskar ibland att jag vore en känslokall jävel utan vänner och familj som dessutom hatade djur. då skulle man iallafall slippa det här..


you can't fix me

tillbaka till verkligheten. life goes on. idag har jag varit i uppsala på den omtalade jobbmässan. tyvärr var det inget att hänga i julgranen om man säger så. men det är alltid kul att komma bort lite, dock var jag inte på humör att vistas bland en massa människor.. inte idag. bussresan dit och hem var iallafall skön, en stund för mig själv och mina tankar. mycket snurrar i mitt huvud just nu.

det är svårt att inte tänka på leo. men jag försöker verkligen. jag orkar inte var ledsen mer. han kommer inte tillbaka bara för att man gråter.. men som jag sa, life goes on.

170310 01.30

han dog. han dog! leo, vår vackra svarta katt. vår egna black beauty finns inte längre.. två har nu blivit en.

det jag och min syster fick uppleva inatt är något jag aldrig i hela mitt liv vill uppleva igen. att se ett djur, en vän sakta men säkert dö. vi försökte med allt, men inget hjälpte. när vi trodde det gick mot det bättre blev det bara sämre. när krämporna slutade trodde vi att kroppen började fungera igen, men istället höll kroppen på att stänga av. blicken han hade, blicken som inte ens går att kalla blick är ingen blick jag vill minnas. ljudet han gav ifrån sig är inget ljud jag vill minnas. jag vill minnas honom som den lugna, lilla svarta katten som stirrar på en med en blick som om man är dum i huvudet. jag vill minnas hans små kramar han kunde ge. jag vill minnas en frisk leo.

att vertrinären sa att han inte kunde dö av egen kraft. bullshit. han dog här. han dog i vårt hem. han dog i lindas famn. hans sista suck. hans sista allt.. känslan av att hålla i en död vän är oförklarlig..

att jag nu gråter är endast av egoistiska skäl för jag hade aldrig i världen velat att hans skulle leva så som han såg ut igår. ett lik där endast hjärtat slog och lungorna sakta pumpade. men jag kommer att sakna honom och jag vet en som kommer att sakna honom mer.. det kommer att ta tid att acceptera. ni som säger att det "bara" är en katt kan gå och hänga er själva. ni förstår inte..

samtidigt som jag är ledsen och hjärtat värker så är jag lättad. jag är lättad över att vi tog oss igenom det här. att det ändå gick så pass fort som det gjorde så att han förhoppningsvis slapp lida så mycket som möjligt. trots att vi bestämde oss sekunden innan han drog sista andetaget för att åka till vetrinären och låta honom somna in så är jag glad över att han fick dö i en trygg miljö. utan att behöva stressa upp sig för något okänt, vitt rum. han dog inte ensam. hade detta skett sex timmar senare hade han varit ensam..

även fast jag var med linda hela kvällen och natten så har jag aldrig känt mig så ensam och så förtvivlad som inatt. jag vill inte vara vuxen, för då måste man fatta såna här beslut. beslut om liv. man kan inte alltid lämna över ansvaret på mamma och pappa. man måste växa upp. fan vad livet är orättvist. en ett år gammal katt får någon sort infektion och   d ö r.   han skulle inte dö. det var ingen risk för det. men så dör han ändå! 

men nu är det slut, nu är det över. han ligger nu begravd på en fin och solig plats framför en stor sten ute på landet. han är nu på en plats där smärta och sjukdomar inte existerar. vila i frid vackra katt. ♥


det gör ont i hjärtat av att veta att jag aldrig hann ta några fina kort på honom i vuxen ålder.. men jag har en hel del i kattungeform.

leonard

leo är sjuk. riktigt sjuk.. han ligger här i soffan, orkar inte röra sig. orkar inte ens blinka.. det gör så ont i hjärtat att se honom på detta sätt. vårt enda hopp ni är antibiotika, vätskeersättning och vatten. fan då.. inatt blir det uppgång varannan timme för att ge den lilla parveln sällskap och vätska. han är lika stel som ett lik..


ironic

jag är själv. jag har tråkigt. det här suger.. min middag blev en mango. håkans bar är på tv, tvn som förövrigt står på mute.. jag har varit effektiv idag. men dagen i sig har varit sämst. mycket tankar. mycket irritation. onödig irritation som med all säkerhet har gått över tills imorgon. det kanske är bra att jag är själv idag så att ingen annan än katterna får ta del av mitt dåliga humör.

det är jobbigt att känna sig själv allt för väl. så väl att man aldrig blir överraskad eller förvånad över att man beter sig på ett visst sätt eller får ett utbrott när det som minst passar sig. man vet att det händer och man låter det hända för att man vet att det går över. alltid lyckas man skylla på något som en dålig dag eller "jag brukar inte vara såhär".. ursäkter. skuld. dåligt samvete.

det här var ett par ord från kvällens negativa fanny. men vet ni vad? imorn är hon sig själv igen! skönt att veta. hehe. ironi..

hello, hello baby you called, I can't hear a thing

den är äntligen här! telephone-videon med lady gaga och beyoncé, och den är helt sick! bokstavligen! haha! en minifilm på 9.32. den är bisarr! men vad kunde man vänta sig egentligen? men såhär konstig? haha.

lady gaga och beyoncé tillsammans är grymma! :D


this is me



idag var det sista tillfället med jobbagarantin inför torsdagen, så idag var det verkligen slutspurten för allt, dörröppnare, visitkort, cv.. jag har ägnat dagen åt att söka jobb och åt mina visitkort. det är alltså mitt visitkort som ni ser här ovan (det har en snygg baksida också). haha! lite kul vi haft när vi gjort dem ska ni veta! "dem ska vara ego. dem ska synas. dem ska vara perfekta!" haha! jaja. det blev väl fint ändå för att vara det första någonsin. såg nu på bilden att dem sista inte fick full färg, men men..


this womens work




min syster (syster ) har precis gått ut med att hon är gravid för allmänheten. grattis till dig!!! som blivande moster måste jag säga att jag är en aning rädd eftersom vi bor tillsammans. men det är sjukt spännande! idag när vi hälsade på vår två veckor gamla kusin fick linda (linda)en del pikar som "det där är du om ett par månader" och bla bla bla. haha. lite kul ändå!

nu ska jag skära upp lite mango till oss båda och sätta på någon bra film!

desperado



helgen har varit fullspäckad måste jag säga. en lugn fredag slutade i en partyfredag. en festlördags slutade i en lugn melodifestivalslördag hos siri. det har varit en bra helg! fredags-dags-ångesten känns rätt avlägsen just nu, men jag vet att det tyvärr är tillbaka på fredag igen..

idag ska jag till sthlm och hälsa på min nyfödda lilla kusin tova. hon föddes ju på min födelsedag, så vi har ett speciellt band redan hon och jag! hihi.


linda och jag har kommit fram till att vi båda måste komma över en varsin person, så nu lyssnar vi på lämna honom med magnus weideskog, en perfekt låt för detta tillfälle! :)
desperat spelas också en del måste jag erkänna... haha.

oh god



jag ägnade hela kvällen igår åt att städa och pyssla här i lägenheten. jag satte upp ett par tavlor, en klocka och gjorde lite fint bara. imorse satt dem här lapparna uppe på badrumsspegeln "gud vad fint du gjort =) hihi" gud till och med? hehe.


how we handle things











bildbomb. varje bild har sitt minne.




my new love

jag har hittat min nya kärlek! magnus weideskog! jag har suttit och lyssnat på honom i flera timmar nu och jag älskar alla hans låtar! hur bra som helst! en mini-gessle måste jag nästan säga. lite likt är det. hans musik kommer bli min vår/sommar-musik känner jag. ooohjaah!

favoriterna efter ett par timmar:
gråt inte mer
lämna honom
desperat
fler och fler



mums på honom, haha!


today is a day, a grey day

torsdag i all ära! dagen innan "helg" (ja, för mig är fredag också helg). inget systembolaget för min del idag då jag har underbara nära och bekanta som var så fyndiga förra helgen att köpa alkohol till födelsedagsbarnen! nu har jag ett alkoholförråd som räcker hela våren.. eller iaf ett par veckor. hihi.

jag har tillbringat min torsdag på tant gredelin med erika eriksson och siri ersson. i måndags, tant gredeling. i onsdags, wickmans och idag åter igen tant gredelin. en riktig fikarvecka säger jag bara! kanske beror det på att jag haft noll saker att göra den här veckan.

ikväll ska jag göra lite nytta här hemma i lägenheten då jag har den för mig själv. jag ska städa har jag tänkt! trivs inte här när det är stökigt.


s.s

igår fick jag besked om att min nyblivne vän fått diagnosen leukemi. hon blev under gårdagen akut inlagd på akademiska. när jag fick veta detta stannade allt upp. allt tappade mening. ens egna "problem" blev helt plötsligt betydelselösa. när chocken väl lagt sig kom ilskan. jag blev så arg över att en så fin och så öppensinnad människa ska drabbas av något sånt här. vad har hon gjort för att straffas på detta sätt? jag känner mig just nu hjälplös. jag kan inte göra ett skit för att hon ska må bättre. ingenting. och det är så frustrerande..

det är först nu man märker att saker och ting inte stod rätt till. hur ofta hon påpekade att hon var trött och hur hon inte kom upp på mornarna. aldrig hade man trott att det var början till cancer. att hon var sjuk förra veckan var väl inget man lade speciellt märke till heller, "alla blir ju sjuka" tänkte jag.. men ack så fel man hade..

men du kommer klara av det här. du är en kämpe, det vet jag redan. du har redan klarat av så mycket. du är inget offer och du är ingen förlorare! du ska bli en av dem som vinner, en av dem som besegrar den här jävla sjukdomen! okej?

jag hoppas jag snart får komma och hälsa på dig. visa att du inte är ensam, för det är du inte. jag tänker på dig och håller tummarna så mycket jag kan.


let's have some fun, this beat is sick



jag tror att jag fått en kronisk sjukdom eller något liknande. siri kan möjligtvis också vara drabbad. symtomen är "ständigt festsugen". haha! kan detta stämma? jag hade planerat att det det lugnt ett par helger nu efter vår tjugoårsfest, men det går bara inte. redan i måndags började jag och siri smida planer inför den kommande helgen. vad är detta? är det något sorts beroende eller har man helt enkelt inget liv? jag kan ju bara tala för mig själv och jag måste nog säga att alternativ två kanske stämmer något. dock är jag rätt nöjd med mitt liv just nu, det är rätt soft. men gräver man lite djupare märker man att jag endast överlever veckodagarna om jag har något planerat för helgen. jag vet heller inte hur många gånger jag sagt till mig själv att det är dags att ta tag i mitt liv. tror ni jag gjort det eller? nej. jag är för bekväm.

men å andra sidan. hur många gånger är man tjugo år och arbetslös? inte många gånger. det är väl bara att leva livet antar jag!

maybe let them play it maybe it'll save the world

den här dagen fick en vändning som inte är likt något annat.. jag förstår nog inte vad som hände, eller vad som hänt.. nu hoppas jag på det bästa, det bästa som kan hända ur en sån här situation iallafall. fan då, vad livet är orättvist !!! ...


mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

"vägra vinterjackan!" det är precis vad jag gör nu och har gjort sedan i söndags. hur underbart är det inte att få dra på sig skinnjackan?

jag har redan hunnit vara ute en sväng då jag tog fel på tiden med några timmar.. skulle inte vara på aktiv kompetens förrän klockan ett.. jaja, det gjorde mig ingenting för vädret ute är ju helt underbart !!! hade det varit snöstorm ute hade det suttit en något bittrare fanny här just nu.

för tillfället sitter jag i soffan och lyssnar på veronica maggio. ett måste när våren kommer! nu har jag tänkt att lägga in mig på några bemanningsföretag och söka lite jobb. ha det fint!


mango

 




för två månader sedan var det blodapelsin som gällde. nu har mangon tagit över förstaplatsen på min lista över favoritfrukter. I just love it. i förrgår åts det mango. igår åts det mango. idag åts det mango och förhoppningsvis imorgon äts det mango. mango, mango, mango. är det inte ett härligt ord?

ps: ikväll lärde jag mig att mango-sar har kärnor.


focus





i brist på fantasi. här har jag lekt med fokusen som ni kanske märker.
bilderna är förövrigt tagna i somras, åh sommar. jag vill ha sommar nu. sena sommarkvällar. grilla. sitta med bara ben under en filt i skymning. åh sommar.. du är varmt välkommen nu!


20



20 år fyllda. fan vad jag tjatar om denna ålder. men det är stort! jag var lycklig igår. jag var även en aning förvirrad och rätt stirrig. men jag överlevde och den 7e maj ska jag och erika se lady fucking gaga i globen !!! förstår ni vilken lycka?! hon är ju grym live! det kommer att bli magiskt. det gick först in i huvudet i morse att vi faktiskt ska dit. dit för att se henne. hon som alla pratar om. wow!

vi fick underbara presenter igår. riktigt påhittiga sådana måste jag säga. jag är så otroligt glad över att ha funnit så många underbara vänner. det är det inte alla som gör.




happyface

jisses! jag är så glad. jag är så nöjd. jag är så lycklig! haha. vår tjugoårsfest blev så sjukt lyckad enligt mig, allt flöt på som det skulle och vi hade väldigt skötsamma gäster måste jag säga, trots att dem var ca 90 pers. allt blev så bra !!! det var värt varenda öre måste jag säga.

nu väntar jag på alla andras tjugoårsfester, hihi! kommer bli toppen!

(bilder kommer senare, när det finns tid)

I get it when I want it and I get it right

gud vilken hetsig dag! idag har det verkligen varit fullt ös från morgon till kväll. jobbgarantin mellan halv tio och tre. mellan tre och sex inhandlade jag och erika grejer till helgens partaj så som dekorationer, alkohol och smycken. vilket jäkla röj det kommer bli alltså!

jag är hursomhelst i koma för tillfället. helt död i skallen. jag orkar verkligen inte tänka något mer. mitt huvud känns som en slajmklump helt ärligt. så mina planer nu är att plocka ur linserna, tvätta bort sminket och krypa ner i sängen med min bok. det låter ju mysigt det, ellerhur?


give me some light

här sitter jag på studiefrämjandet och har lite aktiv kompetens och funderar på vad jag ska göra med mitt liv. det är inte lätt måste jag säga. det känns verkligen som att jag bara står och trampar på ett och samma ställe och inte kommer någon vart.

jag ser ärligt talat fram till den 18e mars då det är dags för rekryteringsmässan på fyrishov, det ska bli kul tycker jag! detta påminde mig om att jag måste beställa hem mina visitkort nu. nu nu nu! hejs.

erika 20



idag fyller min fina barndomsvän 20 år! det är många, många år sen nu som vi satt där på bussen på väg hem från lekis. det var bussresan då vi pratade för första gången. sedan dess har vi hållt ihop. mycket har hänt under alla dessa år och vi delar idag hundratals fina minnen ihop. minnen som vi alltid kommer att minnas. jag hoppas och tror att vi iaf får minst 20 år till att skapa minnen ihop. vi tog oss igenom tonåren tillsammans, nu tar vi oss an vuxenlivet!
GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN! ♥

RSS 2.0