hard work work

något som faktiskt går bra i mitt liv just nu är jobbet. jag har aldrig tidigare haft flyt när det gäller jobb, men nu så! det ser ljust ut kan jag lova. det är riktigt kul! nu är det bara att jobba på och öppna ett sparkonto för resepengar. super!

disappear

jag mår verkligen kasst. och jag mår kasst så jävla ofta.. jag skriver inte det här för att få någon tröstan eller sympati, snarare förståelse. min värld rasar samman flera gånger varje vecka, ibland flera gånger varje dag.. jag har gråtit så mycket det här året så det är inte klokt. 
jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att verkligen verkligen skriva av mig här i bloggen och skriva precis hur jag känner och hur jag mår, men det slutar alltid med "idag har det varit en bra dag.."

jag bor med en person som har en så stor plats i mitt liv, i mitt hjärta. en person som jag verkligen älskar. men hon förstår mig inte. jag är säkerligen inte så tydlig heller som jag kanske måste vara.. det tar bara stopp.


helt ärligt känns det ibland som att jag helt håller på att bryta ihop för att sen försvinna helt. mitt svar på det mesta idag är att jag inte orkar. jag orkar inte bråka. jag orkar inte planera. jag orkar inte bry mig.. jag bara är.


frågar någon vad som är felet kommer svaret att bli att jag inte vet. för jag vet verkligen inte. jag tröstar mig själv med att hoppas på att det endast är en svacka.

goods and bads



min lördag var verkligen hur bra som helst! jag har längtat efter den hela veckan. min lördag innehöll valpvakt till lilla mary, världens godaste wok, vin, hårfärgning (jag är förövrigt inte rödhårig längre) och timmar av jacuzzibadande! en riktigt avslappnande lördag måste jag säga.

när jag kom hem fick jag dock dåliga nyheter.. mitt 8åriga marsvin bill som fortfarande bor ute på landet har inte ätit på två dagar.. världens matgladaste marsvin.. han var svag och kall när jag träffade honom, men mamma och pappa fick i honom vatten så när jag lämnade honom verkade han vara i något piggare tillstånd. men det värsta med marsvin är att tänderna växer som fasiken så fort dem inte äter..
jag orkar bara inte mer.. först dör leo. sen blir vår hund lucie döv. och nu bill..  när ska det ta slut på alla hemskheter?


take a look at yourself and then make a change



den här spegeln hittade linda och jag hos brödet och fiskarna för endast 120 kronor! rena kapet säger jag bara! vi har länge letat en hallspegel, men vi båda är rätt snåla så det har aldrig blivit någon. den är stor och bra, perfekt! kunde kanske ha varit en lite roligare ram, men det är väl bara att måla isåfall. secondhandbutiker har rätt mycket roligt ändå, man kan hitta mycket fint så som vackra vaser till exempel!

makeover

det jag har att säga: makeover på G!

rough night

här sitter jag, nyss hemkommen från donken med linda, sara, angelica och lilla leia. idag skulle jag egentligen ha jobbat i bålsta mellan nio och halv fem, dock blev det inte så...

inatt kan jag ha haft en av dem mest jobbigaste nätterna på länge. innan jag skulle gå och lägga mig var min kropp så stressad. den var helt uppe varv och jag hade typ panikkänsla. runt tolv gick jag och la mig i hopp om att något magiskt under skulle ske och jag skulle somna. nej nej, jag låg och vred och vände på mig fram till klockan tre, sen tog det bara stopp. något hände. hjärtat slog jättefort, jag hade typ världens panik. svårt att andas och frossa. det här är tredje gången det här året som detta sker. varför?...

som tur var hade inte linda gått och lagt sig, hon hade bara somnat till i soffan. skönt att slippa vara själv. vi båda bestämde oss för att inte sova den här natten så vi plockade fram mackor och mjölk och kollade på sex and the city fram till sju imorse. då ringde jag jobbet, sen gick jag och la mig och sov fram till halv tolv. känns jäkligt surt att jag inte kunde jobba idag. men vad skulle jag göra liksom...

like a star you played it so well



tror ni max njöt lite när den här bilden togs eller? haha, så söt. om ett par veckor får han troligtvis en bror eller en syster. hans mamma kajsa fick nyligen ännu en kull kattungar, och den sista att komma ut var en lite gul bebis som har ett halvt vitt ansikte. jag var och kollade på bebisarna igår, böhö, man dör ju! dem är ju så söta.

igår diskuterade jag och linda lite namn, och är det en liten flicka vi får ska hon nog få heta samantha. vi båda gillar satc-sam starkt, så varför inte döpa vår gula, busiga bebis till det? vi får väl se helt enkelt. vi gillar långa namn. då har vi haft en leonard. har en maximillian. och får en samantha. spännande!



curtain's finally closing

jag vill förklara min dåliga uppdatering här på bloggen. förklaringen är: jag har inget vettigt att skriva! inget händer just nu. visst kan jag skriva att jag kollade klart på oc säsong ett idag och vill gärna att någon lånar ut säsong två om någon har den. jag kan också skriva att jag sov så tungt inatt/imorse att jag missade att dem ringde från ett dagis idag och ville att jag skulle jobba... det suger ju! men det kanske inte är så intressant för er att läsa. vad vet jag!



9 h 45 m

måndag och tisdag har innehållit fika, tvättning, städning, mer tvättning och träning. på dem här två dagarna har vi totalt haft tvättid i 9 timmar och 45 minuter. gissa om jag är   l  e  s  s   på vår tvättstuga?!

nu kollar jag desperate, sen det bästa -cougar town !!

bmw



istället för att sitta hemma igår kväll drog linda ut mig på en raggarrunda med hennes rejsar-bmw *höhö*.  eller raggarrunda och raggarrunda, vi åkte till litslena och drack päronfestis sen åkte vi till anna i grillby. när vi väl kom hem, sent, kollade vi på sex and the city. mysigt!


don't be the reason

tre timmar på wickmans med erika och linda är väl aldrig fel. en inplanerad söndagslunch, fast för min del blev det brunch. riktigt mysigt. vi har suttit och planerat det kommande helgerna fram till sommaren. helgerna är lika fullproppade nu som det var för ett år sen. och då var det ändå studenten! det är mycket som skall hinnas med nu. dalarna, värmland, lady gaga, ridtur och mycket mycket mer..

snart blir det landet!



hit vill jag åka just nu. till värmland. till vårt älskade, lugna, avskilda sommarställe. en paus från verkligheten. det finns där, bara fyra timmar bort. ♥


bad day


somnade sent. vaknade sent. idag har jag bara varit ute på landet hos mamma och pappa och kollat på a double shot at love with the ikki twins-maraton. det har det varit en sån där dag som man egentligen kan hoppa över. jag har varit irriterad och tankspridd. det har resulterat i att jag inte fått något vettigt gjort alls idag. jaja. godnatt på er.

island

nu har jag uppdaterat mig själv om detta vulkatutbrott på island. jag har också kommit på att vi svenskar och andra nordbor också för den delen, inte kommer att få se solen på ett par dar. that sucks måste jag säga! jag ska erkänna en rätt pinsam sak för er. av någon konstig anledning missade jag hela haitigrejen... jag skäms! det erkänner jag. men jag hade verkligen noll koll där! så nu är jag påläst och uppdaterad och det tänker jag vara tills den här hela grejen är över!


run bitch, run

jag har precis kommit in från en skön och lugn joggingtur! det går riktigt bra nu förutom min jäkla hosta, försvinner den så kan jag inte klaga på något angående min joggning. riktigt nöjd. jag ska bara försöka öka antalet joggingdagar.

det är perfekt joggingväder ute måste jag säga, svalt och skönt. det luktar liksom regn ute, hur gott luktar inte det egentligen?! dock ska det bli snöblandat regn till helgen och förmodligen snö till nästa vecka. men men, det var väl mer än väntat, snön ska ju komma tillbaka tre gånger innan det är vår på ritkigt. detta blir alltså det tredje!

birthdaykid




igår fyllde erika.e 20 år! allt fler börjar fylla nu så det är riktigt kul. för att erika skulle få firas litegrann tog vi en fika på stan, hon, jag och maja. eller jag fikade, tjejerna åt. vi satt faktiskt ute och fikade för första gången, på mat&kaks uteservering. dock heter det ju inte så längre.. men men, där iallafall! riktigt mysigt i solen.

walking on sunshine



solbränd. dödstrött. tokförkyld. dessa tre ord beskriver mig rätt bra för tillfället. jag fick jobba i bålsta idag vilket jag är väldigt glad över! dock insåg jag imorse klockan 06.30 att den här dagen skulle bli tung. sov knappt någonting inatt. men nu sitter jag här, jag överlevde en dag i solen med en bunt småbarn! mitt ansikte hettar verkligen, det är en riktigt härlig känsla måste jag säga! jag har hållt mig borta från solarium den här vinter, så det var ett tag sen man kände känslan av solbrändhet.

jag kom att tänka på en sak idag när jag gick från jobbet ner till stan, att bålsta är som sim city ungefär. ser så ut. haha!

L.I



imorgon kommer denna lilla nyblivna aussien hem! (stavas det så? kan man kalla en tjej så?) det ska hursomhelst bli superroligt att få träffa henne igen! det känns som det var igår när vi satt på sushibaren, hon, jag och siri. farväl togs, böcker överlämnades och planer smiddes. det ska bli kul att få höra om hennes fem veckors äventyr i australien!

obsession



yes. detta är min besatthet för tillfället. igår hade jag och sandra twilight/new moon-maraton om man nu kan kalla det det. halvt maraton eftersom hälften inte har kommit ut på film än. jag läste ut eclipse igår. en bok som tagit en evighet för mig känns det som, har inte haft tid riktigt. så mycket tid som jag velat ha för den. riktigt sorglig i slutet, eller så hade jag bara fått i mig för mycket twilight under dagen. nu ska sista boken påbörjas. två viktiga händelser är tyvärr redan avslöjade. men men, jag skulle ju ändå få reda på det förr eller senare.

!




my cherry



nu ska jag gå och möta upp pappa på drottninggatan. bogseringsdags! något ska man väl lära sig på att bogsera en bil?


I don't wanna be old and grey



jag hade verkligen en jättebra lördag. dagen startade med att vi packade in farfar i bilen och åkte till stockholm. väl framme var det lite kalas på gång för min farbror som fyllde 60 år! skumpa och jättegod mat bjöds det på. riktigt gott! vi fick tyvärr avbryta kalaset lite tidigare än de andra för jag skulle hem och iväg på nästa "kalas".

jag tog med mig min   s t o r a   skumpaflaska på 1,5 liter hem till siri. vi försökte hitta på bra skålar, så vi skålade lite för våren, lite för högskoleprovet osv. runt elva drog vi oss vidare till forna baltar där det bjöds på härlig musik och härligt folk! hemgång vid två. då åkte jag hem för att kolla o.c till klockan fyra...


beerfest



vi kunde inte motstå frestelsen. det är allt jag har att säga. nu åker jag till sthlm för att fira farbror. see you later!

love x 4




bild1. fanny&siri. bild2. fanny&erika. bild3. linda&fanny (bild lånad av linda.i) bild4. sandra&fanny.
kärlek. ♥

f x 2



lite egobilder. men vet ni vad, vem bryr sig? haha.

girls just wanna have fun



eftersom min syster helt plötsligt fick för sig att åka till småland och lämnar mig ensam över helgen hoppas jag på att något kul ska hända. vet dock inte vad. orkar verkligen inte sitta hemma ikväll känner jag, har varit hemma hela dagen ju.. men men, vad ska man göra åt saken. kanske man ska koncentrera sig på att bli frisk? bra? ja. kul? nej. torsdagar suger.


sick and tired

jag märker när jag är uttråkad, för då sover jag bort hela dagarna. jag har inte gått upp tidigare än tolv någon dag den här veckan. dock skyller jag på att jag sover igen det jag missade under långhelgen + att jag är sjuk. av någon konstig anledning mår jag verkligen sämst på mornarna, så dåligt verkligen att jag inte kommer upp ur sängen. ja ja. jag mår inte allt för dåligt över att jag förlorar någon dag då och då, som idag till exempel. nu ska jag äta pasta och pastasås och kolla på en film!

update: jag ska kolla första säsongen av the oc.

turkey turkey



idag har jag fikat med dessa fina tjejer. det blev wickmans idag igen. we like it alot. jag känner för att åka utomlands. den här bilden blev tagen i turkiet, alanya sommaren -08. det var ett tag sen nu. skulle inte tacka nej om någon erbjöd mig en resa just nu. bara så ni vet!

pass out

jag satt precis och kollade igenom mina inlägg från januari, februari och mars. jag blev alldeles yr när jag läste ett par inlägg från februari. det hände en del saker under den månaden som inte var så roliga. saker som jag helst vill ha långt bakom mig. jag är fortfarande yr, mitt hjärta slår en aning hårdare och jag är helt varm.. jag tror att det är dags att stänga av nu och sen aldrig mer igen se tillbaka på dem händelserna.

profile pic


you never know what you might find








lite randombilder från torsdagen. vet inte varför jag lägger upp dem nu, men men. kul var det!

the magic is unstoppable



söndagskvällen var sick. haha! vi bestämde oss för att ge det sista vi hade att ge för denna helg. många skulle krokna på vägen, men vi skulle klara att hålla ut hela kvällen! siri höll i förfest på kungsgatan. fanny hade bartömning och bjöd på alkohol. mateus smakade smörpopcorn. mathilda missade mateus. vi andra äcklades av mateus. joar bjöd på garderob men hade höjt inträdet med en tjuga. ironiskt. jag kom på mig själv letandes efter siri i hela tjugo minuter. tjugo dyrbara minuter. till slut fann jag flickan från mars.

det enda som kroknade för oss var våra röster. vilket egentligen bara var positivt för det höll oss skrattglada resten av kvällen. torggrillen stod på schemat. hamburgare. 90g. härligt en söndagsnatt måste jag erkänna. det är ovanligt. två flummiga tjejer i målbrottet stod på torget och skrattade tills ted björn nalle hade fått sin mat.

fan vad internt... haha!

happy easter




det har verkligen varit en underbar påsk måste jag säga! vädret har helt och hållet varit på vår sida iår, fast jag har minne av att det brukar vara sol och värme på påsk. maten har varit underbar, den har smakat precis så gott som jag förväntat mig. glädjen har varit stor! ordet lycka är en bra beskrivning för denna helg. det här kanske låter töntigt med jag känner faktiskt för att tacka alla inblandade för denna helg, min kära familj, min släkt och mina vänner. tack!

jag måste säga grattis i efterskott till min mamma som fyllde år igår. grattis! hoppas du hade en bra dag kära mor!

dip it, pop it, work it, stop it



vilka dagar det varit alltså! ingen dag har varit en vanlig dag. om man kan säga så förstås! här får ni en kort sammantfattning:

torsdag jobb till klockan fyra. bastu på ilian med lite vin och ett par goa tjejer! förfesten fortsatte här på fjärdhundragatan tills klockan slog lagom för joar. joar var kul! mycket dans. mycket folk. lagom med alkohol. när joar stängde fortsatte vi på det nya favoritstället papillion. väl i säng när klockan var 5.

fredag efter ett par få timmars sömn gick jag på promenad med sandra.h och nelly. en lång och välbehövlig promenad med vattenflaskan i högsta hugg! efter det var det middag på landet som stod på schemat. dock åkte jag ut för att först somna i soffan, sen gästsängen, sen nästan somna vid middag för att till sist åka hem för att somna under min filt i soffan. den natten sov fanny över 13 timmar.

lördag här var det dags för överraskningsfest för erika.e! det har varit riktigt kul att få lura henne ända sen i tisdags, haha! en chockad erika och lite alkohol på det fick vi det riktigt kul! torsdagens joar var endast uppvärmning. det var denna kväll som gällde! haha! galet mycket folk måste jag säga, men kul hade jag. och siri. hihi! vi hade en lite tävling lek där inne, dock vet jag inte om det bara var jag som fulföljde den hela kvällen. kvällen avslutades även här på papillion, och jag dejtade återigen sängen klockan 5.

söndag min kära mamma fyller år. så presenter ska öppnas och tårta ska äta. vi ska även inviga våren/sommaren med det första grillningen. kvällen är fortfarande oplanerad. jag är rädd för att jag även denna kväll kommer att hamna ute. aj aj. inte bra. let's hope not!


glad påsk! jag bjuder på denna snygga bild på mig och siri. haha.

heading out tonight


RSS 2.0