sex and the city



det här programmet, serien, filmen!! jag älskar det! jag var och såg satc2 med tjejerna igår. jag log. jag grät. jag skrattade. jag kände mig ledsen efteråt dels för att det var över, men också för att dem blivit så gamla. eftersom serien funnits i så många år har man ju sett dem åldras..

jag har sen några månader tillbaka kollat på boxen inför den här filmen. tre gånger har jag kollat igenom boxen och fler blir det! men igår gick jag upp tidigare än vad jag hade planerat för att se de två sista programmen ur sista säsongen. efter det tittade jag på filmen för att vara helt laddad och förberedd på tvåan. en riktigt satc-dag!

tvåan kommer jag garanterat att köpa!

it don't matter if you're black or white






helgen blev bra. tjejkväll på kungsgatan i fredags. en tjejkväll som spårade något. lördagskvällen tillbringades först med familjen på vita elefanten, sen ute i ryssbo. några glas vin senare hamnade vi joar som var seegt till en början. men det blev kul till slut måste jag säga!
siri och jag hängde på torget efteråt med killarna från grillby och oscar, det blev hemgång när solen gick upp vid fyra! bara så ni vet så går det att köpa kul-glass klockan tre på natten på torggrillen!

let's go bananas



hu jeda mig vilken kalaskväll det blev igår! en riktig karatefylla! haha. nej, det var inte riktigt så farligt. siri bjöd på skumpa och hembakade blåbärsmuffins. linda hade med sig jordgubbar. sandra och jag hade med oss vårt finfina sällskap. senare joinade erika crewet. en riktig tjejkväll. en video spelades in. alkoholen minskade i flaskorna med ökade i magen. nördiga facebookare facebookade helt galet. klackarna slogs i taket, golvet och i poolen."vin"-shottar delades ut (som det inte var så mycket vin i, utan snarare ren sprit. ni lurade oss! lättlurade måste jag säga.)
kvällen avslutades gråtandes utanför siris port. jag grinade samtidigt som jag gnällde om min säng. haha! för mycket stress, för lite mat, för mycket dricka och för lite sömn. ja, då kan det gå som det gick för mig igår! haha. men jag är glad ändå.

av någon konstig anledning så finns min syster alltid tillgänglig med bil i såna här situationer. ALLTID. hur kommer det sig? men det är riktigt nice. man ringer och grinar lite och hon är där på en mikrosekund. bäst! hon får den här dagens röda ros av mig! vad skulle jag göra utan min syster? gå hem grinandes i regnet? själv? nää... TACK <3

my man, mister homer



dåligt med uppdatering här känner jag. men helt ärligt har jag faktiskt bättre saker för mig som jobb och friend-time, och då kommer bloggen i kläm. inte för att jag tror någon blir ledsen över det direkt. haha.

jag har fått mycket tider nu på jobbet vilket är sjukt kul. det är ju ett roligt jobb ändå! några av de saker jag gör när jag jobbar är tex att jag gör pärlhalsband, pärlplattor, viker loppor, vässar pennor, spelar fotboll, leker i sandlådan, cyklar på trehjulingar, gungar och sånt! ni vet, såna där jobbiga saker som man helt inte vill behöva göra på ett jobb *blink* hahaha!

freckles



så fort solen kommer fram och touchar mitt ansikte får jag fullt med fräknar. det bara exploderar i ansiktet! det har kommit väldigt mycket tidigt iår eftersom jag mest jobbar utomhus. jag vet inte om jag gillar det eller inte. jag tänker bara inte på det. vissa gillar fräknar. andra gillar det inte.

drop dead georgeous

gaaaaaaah, dålig uppdatering, jag vet!!! men jag kan säga såhär, jag har haft en   g r y m   helg! mycket har hänt! mycket har hänt! roliga, roliga saker. jag är så glad efter den här helgen. woho! haha.. bäst helg.

den har innehållit:
överraskningsfest
joar blå
torghäng
lägenhetshäng
hemgång 5.00

väckning 10.00
solning på landet
"fotbollstittande" på rolandz
lägenhetshäng
joarblå efter 23 (woho)
torghäng
gustav adolf-rondell-häng
hemgång 5.00

vaknade 09.30
sova på soffan på landet
taco
mys!

jobb.


det här har jag gjort den här helgen, i rätt ordning och allt. jag är glad!


some girls won’t dance to the beat of the track



när jag kom hem från jobbet idag tog jag cykeln ner till systembolaget för att köpa på mig lite inför imorgon. jag ska testa den nya sommarcidern. dock är den nog väldigt söt, men vad gör det om det är sommarcider!

eftersom det blir alkohol imorgon ska jag efter biggest looser ta mig ut på en springtur. jag har ändå inget bättre för mig, jag är själv och det finns inget roligt att se på tv, då kan jag lika gärna träna så att det balanserar lite inför imorgon, hehe. om ni förstår vad jag menar!

cirkus skratt



jag började fundera på en sak igår när jag gick förbi cirkus SKRATT som precis blivit uppställt i bålsta. jag började fundera på alla cirkusdjur. hur dem har det egentligen, inte för att jag vet så mycket, men man kan ju tänka sig. dem lär ju inte få röra på sig speciellt mycket och dem får resa hela tiden. stackare.

jag tycker personligen att cirkusar är konstiga och en aning skärmmande. det finns clowner och läskiga utklädnader och så gör dem en massa skumma saker. cirkusfolket i sig är konstiga tycker jag. jag har någon sorts bild från när jag var yngre att det är typ en stor incestfamilj som får för sig att driva en cirkus för att dem inte passar in någon annanstans. hm?

love ain't a walk in the park



vilken skur det kom idag! en riktig sommarskur med blixt och dunder! jag kände mig som en hönsmamma som samlade in alla barnen under taket. hihi. det är häftigt ändå att barnen är så orädda, fast rädslan kommer väl när de blir äldre och förstår vad åska är..

tidigare under dagen har jag suttit ute i solen och gjort maskroskransar till en hel drös med barn. mina jeans och fingrar blev helt gula, hehe.

nu på kvällen blev det middag med siri på wickmans. det är så tråkigt att vara själv nu när linda är i ullared, men jag hade tur då siri var tillgänglig för lite mat! nu ska jag kika lite tv och sen sova.


I know what I did was'nt clever

jag har ännu en sömnlös natt bakom mig.. omedveten stress på kvällarna resulterar i sömnlösa nätter. blä. jag sitter här med dåligt samvete för att jag inte är ute i det fina vädret, men jag orkar inte. jag är bara trött och hängig. jag längtar efter att få sova senare ikväll, men först ska jag försöka hålla ögonen öppna tills dess annars är jag körd.


I'm your biggest fan



nu ska jag strax trampa min cykel till kungsgatan, fast först ett stopp vid bion där jag ska möta upp siri och jesper för att köpa bio-cola som vi ska slurpa på ikväll när vi har vår avatar-kväll! dem två har ju inte sett den här underbara filmen, men nu så!! äntligen!


help me put my the past behind



det här möttes jag av när jag öppnade kylskået alldeles nyss! haha!!! "fläder stinker skit" jaså? nej, men jag kan hålla med min syster om att det inte luktar gott, men det smakar däremot MYCKET gott!!!

ser förövrigt att kylskåpshyllan måste skuras....


cause when he’s looking, she falls apart



20.53
150510


like a sweet summerbreeze



det här är resultatet efter mitt jobb igår. jag slipade. jag skrapade. jag sandpapprade. jag betsade. jag gjorde om en ful utesoffa till en fin utesoffa (vad kallas sådana här egentligen? inte parkbänk va?). visst blev den fin?

jag måste bara säga att jag älskade gårdagens väder! en härlig försmak av sommaren!!



cake



jag har precis kommit hem från en stor lunch/tidig middag hos mormor med köttgryta, rabarberpaj och tårta! dock är jag väldigt stressad just nu, sk aträffa siri på wickmans om 13 minuter, så hejs!!!


find your freedom in the music

gud vilken skön fredag jag haft. gick upp vid tio ungefär. åt frukost framför en film med linda. efter det storstädade vi lägenheten, vilket var väl behövligt. så nu är det riktigt fräscht och fint här hemma! vi har också hunnit storhandlat mat. nu är det bara tvätten kvar, fast den tar vi en annan dag!

nu ska jag stryka lite kläder och sen göra iordning mig för lite middag hemma hos linnéa. en bra fredagskväll! en något lugnare kväll än i onsdags tror jag. hehe.




dance in the dark / monster - lady gaga

rosie aka roffe



när han föddes fick han heta rosie. han var minst av de fyra syskona. han är max och leos bror. han ser ut som en liten version av leo. idag heter han roffe. dock hade hans ägare fram till idag döpt om honom till retard. why?

linda fick reda på att han skulle flytta till göteborg till en ägare som kanske inte är den bästa kattägaren om man säger så. den senaste katten linda fick hem därifrån för förstörd. bokstavligen förstörd. han luktade illa var skygg och såg sjukt skabbig ut. vi ville inte riskera att roffe skulle få ett sånt liv. ett liv i ett knarkarhem.. så nu är han hemma i vår lägenhet. av ren impuls körde vi en rescue. just nu bekantar sig max med honom. sin bror.




är den någon som är intresserad av denna lilla ettåriga katt får ni gärna höra av er. vi ska kastrera honom och göra honom gosig, sen är han redo för ett nytt hem!

he ate my heart and then he ate my brain



den här bruden ville inte (kunde inte, hehe) äta bakismat med mig idag för hon skulle till mormor. jag fick äta bakismat själv. efter bakismaten däckade jag i soffan och vaknade upp en aning förvirrad och kallsvettig när linda kom hem. men efter en sval dusch och med en vattenflaska i handen är fanny nu återställd.

det är jobbigt att vara gammal och bakfull. haha! nu förstår jag alla äldre tror jag. bakfyllan kommer senare när man tror att allt är påväg att bli bättre (så som det var förut), nej då blir allt bara sämre istället!


satc2

nu ska ni får höra. något töntigt som jag gjorde alldeles nyss. jag applåderade för mig själv här hemma när jag såg sex and the city 2-trailern på tvn. HAHA! gissa om jag längtar !!!

27 maj


there was a monster in my bed



den här bilden beskriver kvällen igår. suddigt och en hel del tomma drinkglas. jag var på joarblå i sju timmar igår. i högklackat. det måste ha varit en riktig kalaskväll! haha! linas födelsedagsfest blev riktigt lyckad tyckte jag, goda drinkar och goda bakelser! drinkarna ska vi nog inte tala om idag.. jag höll för ögonen när jag skulle kolla mitt konto imorse. men nu är det smällt och accepterat så nu glömmer vi det! kvällen var kalas!

dock blev det inte hemgång efter jb. istället gick ett udda crew på fyra personer hem till närmaste boende för att dricka oboy, äta toast och kolla på lejonkungen. vi alla somnade till där någonstans i scarlåten och när vi vaknade upp var vi bara tre. haha! jag kom hem halv sju, och efter att ha varit uppe i ca 24 timmar oroade jag mig lite för att inte vakna upp om jag skulle somna. men det blev bara två timmars sömn, sen väckte linda mig.

jag hade en riktigt bra kväll igår. ritkigt bra!

busy

nu är det lite dålig uppdatering känner jag. men jag jobbar på dagarna och orkar inte sätta mig vid datorn när jag kommer hem om jag verkligen inte måste. morgondagen är stressig då jag först har en lång jobbdag för att sen komma hem och stressa till en tjugoårsfest. så jag säger såhär: jag är tillbaka på torsdag!

pineapple



min nya passion. först var det mango. nu ananas. jag har alltid   h a t a t   ananas. lukten. utseendet. konsistensen. allt med denna frukt. jag fick allvarligt kvälvningar av lukten. men nu går det! färsk iallafall. dock kliar det i munnen efteråt, men det är det värt! gott.


miss gaga





hon var grym. det var overkligt. det var magiskt! hon är bäst.

jag har lagt upp många fler bilder på facebook. det kanske kommer några fler här med. vi får se.

lady gaga



jag sitter just nu och samlar kraft inför en magisk kväll i globen! lady gaga är ju i sverige och har sin första spelning i stockholm ikväll och där kommer vi vara, jag, erika och siri! showen kommer bokstavligen bli magisk då miss gaga är grym live! (har dem senaste månaderna kollat in live-klipp på youtube).

det jobbiga är att jag är helt slagen efter igår. jag vet inte vad jag ska äta eller hur jag ska orka en kväll på fot.. jag skulle behöva knark som gör mig pigg. haha! skojade bara, men ändå..

bon appetite



jag vaknade upp igår morse klockan sju med världens illamående. shit, jag tog mig knappt upp ur sängen. men när jag väl tagit mig upp gick jag och satte mig i soffan för att dricka ett glas vatten. mina händer skakade sjukt mycket. att jag ens funderade på att åka till jobbet igår! jag ringde hursomhelst och sa att jag åkt på magsjukan. men det konstiga var att jag inte spydde förrän på eftermiddagen. jag hann äta lite innan det och allt.

linda var som min mamma igår, hon lagde mat till mig som hon sa åt mig att äta. hon lagade det som syns på bilden ovan. en potatis, en fiskpinne och några gurkskivor. hon sa att hon övar sig på att ha ett sjukt barn hemma. haha! cute.

siri vågade sig även hit på kvällen igår och lämnade en liten present. en coca cola, proviva blåbär och popcorn. allt för att jag skulle bli bättre fortare! så gulligt av henne, jag blev riktigt glad faktiskt!

jag vaknade imorse vid sju igen och kunde inte somna om. då hade jag alltså varit sängliggande i 24 timmar. gissa om jag är rastlös nu? nu sitter jag framför tvn med vibra tone-bältet över ryggen. min rygg har packat ihop totalt efter det här dygnet som liggandes. 

idag ska jag samla krafter inför kvällens lady gaga !!!




(stavade jag bon appetite rätt förresten?)

tell me what we got to fear



bland det första jag fick höra idag på jobbet var att jag skulle fotas för att föräldrarna skulle veta vem jag är. "neeeeeej" tänkte jag då jag var både osminkad och ruffsig i håret efter att jag hade försovit mig.. vi fotade både inne och ute, men olika kläder. det blev faktiskt en kul grej, dock inte så snyggt, men men. sen fick jag slarvigt skriva ihop en liten text om mig själv. det får duga för föräldrarna! jag tror jag älskar det här jobbet. so much fun!

ikväll har jag umgåtts med anton. längesen vi träffades nu. men det var mysigt. dock var vi båda sjukt trötta så han har precis åkt hem för att sova. jag ska kolla på greys nu, sen ska jag nog också sova. I'm dead!

I can do better

jag såg precis en sak, eller läste en sak som fick tårarna att börja rinna igen.. jag orkar verkligen inte. inte nu. jag önskar att det fanns något sätt så man kunde radera vissa tankar ut ens huvud. det skulle vara värt guld.


alot of feelings



jag måste bara säga att jag verkligen älskar den svenska våren och sommaren! jag skulle nog inte vilja byta ut dem mot något annat! dem senaste dagarna har jag fått så mycket vår- och sommarkänslor så det är inte klokt!

min lediga tisdag har tillbringats med sandra då vi tog en långpromenad. eller vad är lång egentligen? vi var väl ute ca 1 1/2 timme tror jag. efter det åkte jag och sis ut på landet. vi bakade goda chokosbollar som vi överraskade mamma och pappa med. snällt va?

nu ska jag kika biggest looser, sen ska jag ta en springtur. imorgon är det jobb igen! wiho!

take your mask of



när jag var ute och sprang här i förra veckan sprang jag förbi någon onekligen skumt. felplacerad känner jag. haha! masken som syns på bilden ovan syntes i buskarna i romberga. jag vet inte om den var "tappad" eller planerat placerad? haha. lite läskigt och en aning skräckfilmsliknande. haha. eller nåt.

hey there mister, mister



titta så fint det blev på vår balkong! här fick vi till det.. haha! här skall det ätas frukost i morgonsolen. mysigt.


be back

jag ska bli bättre på att blogga, jag lovar. har bara haft så fullt upp dem senaste dagarna. be back later!

RSS 2.0