I'm sorry

fan. allt är förstört. jag förstörde allt.. efter en underbar vecka tog allt bara slut nu..

smash into you


let's travel and see the light

lägenhetsmyset blev väl inte riktigt som planerat. men nästan. det blev en tripp till västerås och en tripp till bålsta. en halv film hann vi se. och lite vita elefanten-mat fick vi i oss. snack är aldrig något som bortprioriteras när vi ses, vilket känns bra att veta.

imorgon ska det festas har vi tänkt. vi har varit lite avslagna den senaste tiden om man kan säga så. nu får vi sätta igång igen tycker jag!


linda & erika hos mig ikväll.

vita elefanten kan man räkna med halv tio en fredagskväll.

I want to take your breath

chris brown nonstop.

det är precis vad det är här hemma och har varit i över en vecka nu, det enda och DEN enda jag lyssnar på just nu. jag kunde inte hålla mig borta längre från denna skönsångaren. in love.

pass out
chase our love
so cold
crawl
fallin down
for ur love
i need this
i love u
lucky me




qualitytime

nu har jag inhandlat morötter, gurka, dipp, choklad och ramlösa till kvällens mys! e&l kommer hit för lite qualitytime.


joel kinnaman


would you give it all up?

alla gör vi osmarta val och till och med en del misstag. kanske leder det till något bra, kanske leder det till något dåligt. alla säger vi dumma saker som sårar. alla har vi använt ordet "hata" någon gång, men även ordet "älska". allt det här hör livet till, men det som räknas är att man vågar stå för sina val, sina misstag och sitt skitsnack. det är det som räknas.


facebook/spotify

fasen vad alla klagar på att inte facebook och spotify funkar! det har varit helt hysteriskt dem senaste dagarna, jag har hört folk överallt som klagat. vad händer? min facebook och spotify funkar utmärkt! haha.

I'll be waiting

'cus I cant smile until I see your smile


beyonce - waiting

letade lite nya låtar inför 2010 och hittade den här. det här albumet kommer nog slå stort! love.

pisces



lite rädd blev jag faktiskt när jag läste det här. det är alltså mitt horoskop som ni kanske förstår, eller stjärntecken kanske man säger. mer än 90% av texten stämmer tycker jag. skrämmande men kul. sånt här faschinerar mig. det är liksom någon liten gubbe som suttit och skrivit ihop det här och prickat rätt. hur lyckas man med sånt?

tell me what to do

jag har blivit förkyld för första gången på ett halvår. jag hade glömt bort hur det kändes att vara täppt i näsan.

please let me breathe

jag sitter här och försöker göra något som jag skjutit på i flera dagar nu.. nämligen söka jobb. det tar så emot att söka sig till de olika jobbsajterna som finns. ni anar nog inte hur mycket det tar emot. jag vill, vill, vill inte! jag känner en viss press på mig från jobbgarantin och känner jag press så stretar jag emot och vill gå andra hållet. så typiskt mig. det här suger. jag vill plugga.


i really need this



den här coola masken (eller vad man kallar det) fick jag av min syster igår. ascool ju! den kommer liva upp mitt ljusa rum sen. det kommer bli så najs när allt är klart!

happyface

det är precis vad jag är just nu. vad hände egentligen? sånt här händer bara inte! jag känner mig bara så glad.

now that I'm a rock star, I just wanna stop your heart





a friday night at our place. like it alot.


I'm only human we're all the same

sandras och min catch up-time övergick till lunch på wickmans med hennes anton. hon kände för att "se" lite folk. haha. cute!
det känns som jag mer och mer blir det tredje hjulet (femte kanske man säger, whatever) bland mina vänner. jag kraschar mina vänners dejter! nästan. haha. nej men jag går på bio, fikar och äter lunch med mina vänner och deras respektive. jag har ingenting emot det, hoppas inte ni mina vänner har det? *blink*

sällskapssjuk?


catch up-time

för en halvtimme sedan ringde min vän sandra mig, gissa om jag blev lite överraskad! har inte haft koll på vilken dag hon skulle komma hem, trodde först det var tisdagen men nej nej inte det. sen trodde jag onsdagen men inte det heller. sen gav jag upp.. staxt efter tolv har vi sagt att hon skulle komma hit, den lilla pepparkakan som varit i thailand i lite ca två veckor. kul och träffa henne! 

men innan dess ska jag hinna dammsuga, diska och byta om! hurry hurry!


the cove



nu är det dags för filmtime och filmen vi ska se är the cove, en dokumentärfilm som min vän erika rekomenderade. jag hoppas på att den är bra och inte allt för hemsk.

en hjärtslitande dokumentären om idealisterna som vägrar acceptera brutal delfinslakt har gett eko över hela världen. - dn.se


baby, I'm from new york



randompics på våra time square-tavlor som ännu inte blivit uppspikade.

en vacker dag ska fanny åka till new york. och gissa om hon kommer att vara lycklig! just nu är new york drömresemålet, och det har varit det ett tag nu. men en dag. en dag åker jag dit. that's a promise.

stupido

idag har linda och jag använt tvättstugan för första gången och jag måste säga att det är rätt kul! de kommande tvättiderna kommer bli min egna lilla stund med musik känner jag redan nu. tre timmar för sig själv tillsammans med ipoden, det är något jag ser fram emot.

annars har dagen bara varit konstig. jag åkte ut till landet och tog min älskade hund på en långpromenad för att rensa tankarna lite. men inte blev jag smartare av det inte. det var värt ett försök! det brukar ju hjälpa tänkte jag..


you don't even know how hard it is, do you?


jag i mina älsklingspyjamasbyxor. skulle kunna leva i dem om det inte fanns risk för lodisstämpeln.

jag känner mig så frustrerad, över en massa saker. främst det här med jobb, jag vet verkligen inte vad jag vill jobba med. det fick jag klart och tydligt se skrivet på en whiteboard idag på jobbgarantin. fan att det ska vara så svårt. nu känner jag bara för att plugga, orkar inte leta jobb längre. ett helt år av rätt aktivt sökande tar på krafterna. lite sämst man känner sig.
jag orkar inte känna mig frustrerad över att jag är så himla lost in space.

knock on wood



jag är faktiskt trött på hemmakvällar nu. fast samtidigt har jag ingen ork till att ta tag i någonting. nu får det gärna ta och bli vår så jag får lite energi. är trött på snön och kylan nu. okej, man ska vara glad för att vi äntligen fick vinter, men två månader räcker!


todays to do tomorrow

jag har tillbringat fyra timmar utav dygnets alla timmar på ett fik tillsammans med siri och jesper. mysigt!

no stress

jag har verkligen inte tid för att sitta framför datorn, men ändå så gör jag det. jag har en hel del saker att hinna med idag. och med tanke på att jag inte gick upp som planerat är nu schemat rätt pressat.

dagens uppgifter
damsuga
torka golv
städa bort kartonger
fika med siri
ta mig ut på en powerwalk innan det blir mörkt
diska

en rolig sak att göra idag...fun!

clouds filled with stars cover the skies


efter en lekstund med kameran.

nu ska jag på dejt med allt som har med natten att göra, kudden, john blund, mörkret, new moon och förhoppningsvis någon mysig dröm.

i see my name in the sky




our kitchen. eller en liten del ur det. det ni ser på bilden är i stort sätt det enda som är klart i lägenheten. vi att tryckt på pausknappen.


such a waste of a young heart


ni inbitna vampyrälskare vet vad detta är för bok. garanterat! jag är inne på andra boken av the twilight-saga nu. jag har aldrig varit en läslus (vilket jag önskar att jag vore). jag är en sån som läser ord för ord för ord, det är kanske därför jag inte har läst ett lager än med böcker. men det kommer! av någon konstig anledning går dem här böckerna sjukt fort att läsa. om jag skulle summera dem dagar jag läste ut den första på skulle det nog inte bli mer än fem dagar eller så, och det är kort tid för mig.

imorgon ska jag låna ut bok ett till lilla linda så hon också kan få ta del av denna underbara saga! i text.


reaching for the sky



bilder tagna med webcam.

nyligen hemkommen från jobbgarantin. det känns som att gå i skolan igen. en bra känsla måste jag säga. om ett år ska jag försöka plugga igen. i göteborg har jag tänkt. en idé som gjorde mina föräldrar glada, inte det att dem slipper mig utan för att jag vill flytta någon annanstans, för att jag ska försöka våga mig iväg. testa mina vingar som det så fint kallas.

nu ska det diskas.

take of my mask to breathe

nu är jag tillbaka här på blogg.se. en pålitlig plattform som jag har känt i några år nu. vi tog en paus från varandra i ett par månader, men jag kände att det inte var rätt så nu är jag tillbaka. med ett annat namn denna gång - be red

mina rubriker kommer mestadels bestå av låttexter som jag känner någon sorts samhörighet med. jag gillar låttexter. låttexter kan uttrycka sånt som jag känner men som jag själv inte kan uttrycka i ord. mycket bra.

jag har bloggat i hemlighet i ett par månader nu. men nu gör jag mig själv officiell igen. säger man så är frågan. att blogga öppet kommer förhoppningsvis göra så att jag börjar fota igen! jag har blivit så dålig. jag älskar ju att fota.

nu får vi hålla tummarna för att jag inte tappar suget eller sinnet för att blogga! wish me luck.

RSS 2.0