the wait is over

det är långtråkigt att vara ledig. speciellt när det är tråkigt väder. hm.

dagen började lugnt med lunch istället för frukost. jag låg i soffan och försökte komma på vad jag skulle göra med dagen. kollade lite facebookevent på mobilen då jag plötsligt insåg en sak. en sak som hände för ett par dagar sedan som jag helt och hållet glömt bort. det här gav mig tokångest. jag slängde mig upp ur soffan, in på mitt rum och på med träningskläder. skicka snabbt iväg ett sms till siri där jag bad henne ringa mig fort. ut genom dörren med en hälsning till linda att jag tar en promenad. jag fick sådan ångest att jag gick och kramade ihop mina händer så att det gjorde ont. hur kan man vara så dum. efter en timme och lite till på enköpings gator var jag tillbaka i lägenheten. då ringde siri. jag skrattade när jag berättade. hon skrattade när hon hörde. hehe. det var väl inte så farligt. men dumt! jättedumt.


vattenparken 10/8-10

pass out

igår tog jag en cykeltur ut till landet för att mata katterna. dock blev jag kvar där hela dagen. kände att jag saknade allt därute så mycket. satt säkert över en halvtimme på terassen och bara kollade ut över trädgården. jag sög in den fuktiga landsdoften. efter det tog jag faktiskt ett bad. jag har saknat att bada badkar så länge nu. det blev tyvärr inte så långvarigt för jag fick en sprängade huvudvärk och började må illa. när jag reste mig och gick ur började allt att snurra. det dunkade så hårt i huvudet. allt snurrade och jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag gick in till gästrummet för att lägga mig ner en stund, på vägen dit började det svartna för ögonen. jag tror helt ärligt att jag var nära på att svimma. jag låg ner i tjugo minuter innan huvudvärken släppt lite och rummet slutat snurra, då gick jag ner och drack ett glas cola för jag antog att det var blodsockret som spökade. dock fick jag feber på kvällen. kan det vara min dumma förkylning kanske..


gossip

det tar ett par dar mellan mina uppdateringar har jag märkt, men det är ungefär så ofta jag startar datorn.

i helgen har vi haft minikräftskiva. jag vill inte kalla det en riktigt kräfskiva eftersom det saknades kräftskiveutsmyckning. dock har jag redan tröttnat på kräftor och räkor, och kräftskivorna har inte ens börjat, det är ju först nu till helgen som dem börjar. hur ska detta gå..

helgen har varit okej. rätt meningslös. jag hade lika gärna kunnat åka med mamma och pappa till värmland. dem hade verkligen kanonväder där medan vi hade regn och åska. tråk.


den här veckan är jag ledig. ett bra eller dåligt val? bra fysiskt. dåligt psykiskt. eftersom jag är sjuk och magkatarren kommit tillbaka bör det vara bra att jag vilar upp mig. psykiskt, nja. man hinner tänka mycket. känna efter för mycket. vilket är negativt. jaja. jag kommer att överleva denna vecka som alla andra veckor. ska väl försöka sysselsätta mig så gott det går.

nu ska jag nog ta en promenad. sen lägga mig i soffan under täcket och läsa "veckans NU". älskar skvaller. höhö.


got to find me a future

tisdag idag. en grå och tråkig tisdag. sjuk och eländig. dåliga nyheter. magkänslan stämde, som den alltid gör tyvärr. två gånger detta år. jag förstår inte. jag orkar inte. orka bry sig. det tar för mycket energi.

idag har jag åkt buss. fram och tillbaka till bålsta. åkte 05.53, kom till bålsta 06.27. gick på bussen mot enköping och lämnade bålsta 06.30 för att vara hemma 07.06. då gick jag direkt upp och la mig i sängen och sov i några timmar. sen har jag tagit världens jobbigaste promenad upp till bergvreten för att hämta min cykel. fasen vad jobbigt det var. dog nästan.

imorgon kommer min vän siri hem som varit i dalarna i nästan fyra veckor. då blir det till att umgås så mycket som det bara går.

jag funderar även på en sista minuten på söndag eller måndag. någon som ska med?


RSS 2.0