like the stars hold the moon



okej, kanske lite överdrivet, men alkoholen var faktiskt det sista som jag skrev på min väl fyllda packlista. haha! det ligger just nu så himlans mycket gott i min kyl så det vore ju väldigt synd om jag glömde det hemma över midsommar, ellerhur? jag är en sån där ungdoms slash sommar slash helg-alkolist. hö hö. det tror jag vi alla är! nej vad hemskt. så illa är det inte. tycker jag iallafall.

jag har iallafall nästan packat klart nu. nu är det bara småsaker kvar som inte går att packa nu, så som kudde, tandborste osv.

nu ska jag hitta något i kylen, frysen eller skafferiet som ska föreställa min middag.


don't you know you're beautiful



som alla svenskar vet så är det midsommar imorgon. en underbar högtid som jag bara älskar! dock känner jag mig en aning handlingsförlamad när det kommer till packningen.. jag ska nämligen åka med ett stort gäng upp till hedemora imorgon och har inte packat något än. men jag tror att vi kommer få en riktigt lyckad midsommarafton, glad tänker jag vara iallafall! fast jag känner mig en aning ledsen för att jag missar firandet hemma på landet. vi har så många traditioner där, skrindåkning, femkamp, tårtätning i en trädgård, fin middag, dans runt midsommarstång osv osv.. det känns ju som en högtid man borde fira med familjen, men gör jag det på dagen har jag inget att göra på kvällen. eller jo det har jag väl. men hedemora blir bra. slutanalyserat. hm.

det som syns på bilderna är vad jag kommer att bära imorgon kväll. om jag inte ångrar mig förstås!


taking the stage



igår kväll var det terassöppning på joarblå. många av enköpings unga vuxna, om man kan säga så det vill säga, invigde terassen med vin och öl! baren var en aning långsam men annars var det mysigt!

innan vi gick ner till terassen åt jag, maria, siri och joanna middag på marias pojkvän kalles baksida på fjärdhundragatan. maria och joanna grillade medan jag och siri köpte med oss en varsin wickmanssallad. lite senare anslöt sig pontus, simon, elisabeth och maja! det blev en mysig onsdagskväll trots vetenskapen om den kommande tidiga uppgången vid 06.15 dagen efter.

32



den här veckan har jag jobbat måndag, tisdag, onsdag och torsdag. 32 timmar sammanlagt. och nu är den äntligen över! jag kan dock inte klaga över något för den här veckan har varit perfekt. av dessa 32 timmar har vi väl ungefär tillbringat åtta timmar inomhus, det betyder att vi varit ute mycket! alot!

nu är det torsdag kväll och jag går på mina sista krafter. en colaburk hjälper mig att hålla huvudet uppe så jag kan börja packa snart.

maybe that's what happens when a tornado meets a volcano


obalans.

texten i rubriken kommer från en av verserna som eminem sjunger i min nya favoritlåt.
eminem ft. rihanna - love the way you lie

hörde låten för första gången igår kväll och har väl redan lyssnat på den en trettital gånger. haha!

pisces



horoskop är något jag alltid har läst och dessutom alltid trott på! dock har man läst många som inte har stämt, men just expressens horoskop har jag fastnat för. jag tycker alltid att man kan relatera till sin egen situation till det horoskopet. som tex när jag vet att jag inte kommer eller har några pengar, ja då står det att man ska vara snål. eller som nu när det står att ekonomin kommer att vara bra ja då vet jag också att den kommer att vara det! haha. ett exempel bara men det finns så mycket som stämmer, alltid!


bra vecka!

tova



idag har jag varit i stockholm på dop, idag var det min lilla kusin tova som skulle döpas. tova jenny sigrid. fint! hon är ju född på samma dag som mig, så lite speciellt är det ju. speciellare än vanligt om man kan säga så. efter dopet blev vi bjudna på mat och tårta hemma hos tovas föräldrar aka min morbror och hans fru. :)

det blev en fin dag för dop!


boys night

kvällen igår blev väldigt lyckad. vi grillade och åt gott hemma hos emil. till slut blev det en riktig grabbkväll med en massa grabbsnack. men det var kul. haha! jag tyckte en aning synd om prick-marie som då var en present till emil, men som blev något utnyttjad av killarna. stackars ko. haha! emil bjöd på god jordgubbstårta som vi smaskade i oss och diskussionshumöret hos alla var på topp, herreguuud! när kvällen hos emil började avta kom erika med förslaget att vi skulle åka ut till henne och jimmy och bada. så ca en timme senare satt jag, erika, pontus och david i jimmys jacuzzi. mmmm!

bilder kommer när det finns tid.


emil 20


studentåret -09. emil cederfeldt. studentfest, pirattema.

om en timme ska vi egentligen infinna oss hemma hos emil som fyllde tjugo år igår för lite grillmys! dock ska jag vänta på erika som anländer till enköping 19.15, då brassar vi fort som tusan ut till grillby för att joina killarna! vädergudarna vaknade äntligen till liv nu på eftermiddagen och har gett oss en härlig kvällssol som kommer att förgylla denna härliga fredag! energin är på topp, likaså humöret! vinet är på kylning, ha en trevlig kväll!



christina aguilera - bionic

psychofreak

vet inte riktigt vad jag ska skriva. tog en cykeltur ut till landet idag för lite sol, dock fick jag en konstig bränna. hm?! sov konstigt inatt. drömde konstigt. åter igen drömde/inbillade jag mig att det var folk i mitt rum. så går det när man somnar med alkohol i kroppen. sjukt jobbigt iaf. en sak som jag tänkt på hela dan är en sak min vän linda berättade igår. hon berättade att polisen gått ut med en varning om en våldtäktsman här i enköping.. en aning obehagligt. våga ut och springa på kvällen.. våga gå hem från krogen själv.. fan. psykopater.


gonna give everything I have



jag vet inte om jag skulle klara av att bo själv i en lägenhet. jag trodde att jag var en person som klarade av att vara ensam, men nu är jag osäker. visst skulle jag klara av att vara själv om jag åkte bort eller så, men jag skulle nog inte kunna bo själv. se nu, nu när jag ska vara själv en kväll, ja då hittar jag på något att göra så jag slipper att gå hem. fast jag älskar ju stunderna jag får för mig själv! fast dem älskar jag väl bara för att dem är frivilliga, varför kan jag inte tycka lika mycket om den ofrivilliga ensamheten? det vore ju praktiskt om det vore så.

jag skulle grubbla för mycket om jag bodde själv. precis så som jag gör nu. hm.

loungen



det här var andra onsdagen på två veckor som jag hoppar grey's för att umgås med mina vänner. fast ska jag var helt ärlig så är inte grey's så bra längre.. men men. hehe! ikväll blev det middag. jag valde en kycklingtoast med mozarella och lite annat gott! att rekomendera måste jag säga. jag känner att det är såhär jag vill tillbringa mina sommarkvällar - med vänner, lite god mat och lite god dricka! då är jag nöjd.

whenever you knock me down



hur söt är inte jaden smith egentligen?! jag önskar att jag var tretton år igen så jag kunde tapetsera mina väggar med affischer av dessa två killar! jacob black skulle också få plats... hehe. kolla på han! supercute !!! justin bieber ser inte så dåligt ut han heller. cute guys. låten är väldigt bra också!
jag får absolut inte missa filmen som jaden smith har huvudrollen i, är det karate kid? orkar inte kolla upp det.


justin bieber - never say never (ft. jaden smith)

J. Smith and J.B


energy



nu ska jag vara glad. saker och ting är inte så jobbiga som dem verkar. ofta överdriver man. ofta känner man efter för mycket. det är alltid någon som har det värre. okej att man inte ska jämföra sig själv med andra, men varför inte? många gånger inser man då att man faktiskt inte har det så jobbigt. hjälper det en själv så - why not?

för vissa är jag en energigivare, för andra inte. men nu ska jag försöka vara en energigivare full time. många behöver nämligen en sådan i sitt liv, och kan jag, ja då ska jag vara en!

if I gave you my heart, be gentle



Travie McCoy - need you

what to do today?

idag känner jag mig så sjukt rastlös! det är inget roligt att vara ledig när man inte har nåt att göra..

jag har sedan jag vaknade imorse försökt komma på vad jag ska göra idag. linda ringde rätt räddande om man säger så, så jag följde med henne när hon skulle äta lunch. sen tog jag en runda på stan, haha. tydligen var jag på shoppinghumör för inne på hm hittade jag ovanligt mycket kläder jag ville ha! riktigt kul. jag kom hem med fyra plagg efter att ha fått lov att hejda mig själv där inne i butiken.

sen jag kom hem har jag fyllt i min nya kalender som jag köpte idag. skickat ett mail med mina timmar till min handledare. nu är det tänkt att jag ska ta mig ut på en lång joggingrunda för att springa av mig lite av rastlösheten. bra dag va?! njaaa... längtar till imorn, sushiunch vetni! *blink*

 slappt linne 49.50, byxtjol 149
 linne 99
 korsett 249 (lindex),  fintjol 199

street feet



i flera veckor nu har detta varit planerat, att vi skulle gå och se street feet-showen som siri är med i! söndagen den trettonde juni klockan 17.00. alltså idag. vi var åtta stycken som satt på en rad för att supporta siri. jimmy, erika, linda, fanny, tim, per, jesper och troy. dock var väl troy där för flickvännens skull. men men.

bilderna blev få och utan kvalité då jag fotade med iphonekameran. dem blev en aning effektfulla, så det får duga!

roffe paula maximillian leonard



kolla på dem här underbaringarna. dem föddes för lite mer än ett år sen. vad har hänt med dem då? den ena har vi "räddat" från att hamna i ett fel hem. en av dem vet vi inte var den är, lever hon? en har dött. det kanske låter som att jag ältar det här med leo, men jag kan bara inte släppa det. det var en mardröm och nu har vi hans nästan identiska bror hos oss. en aning mindre bara. jag vet inte hur många gånger jag kallat roffe för leo. det är bara jobbigt.

jaja, det här var bara en liten tanke som dök upp när jag kollade igenom en massa bilder..

a little reminder



veckan som börjar imorgon kommer att bli en skön vecka, jag har nämligen tagit ledigt! en vecka för att återhämta samt samla på mig nya krafter för att orka den här sommaren. efter den här veckan är det fullt ös. plötsligt kommer jag stå där i slutet av augusti och inse att sommaren är över och att jag missade den. tiden rusar fram och det kommer den fortsätta att göra en bra tid fram över. därför skrev jag en liten reminder till mig själv i kalendern när jag nyss planerade min ovanligt sköna måndag!

"ta vara på veckan"

red



igår blev det en tripp till IKEA med familjen. jag älskar verkligen IKEA! hur mysigt är det inte att gå runt där bland de inredda rummen och drömma sig bort? hursomhelst, vi köpte lite grejer till lägenheten. en lampa, en hylla till badrummet, duschdraperi, handdukar, blommor, glas och sånt där nödvändigt! det första jag gjorde när jag kom hem var att slita upp kartongen till hyllan för att börja skruva. det är så kul! vi iallafall ett rött badrum nu. röda handdukar, röd matta, rött duschdraperi och rött ljus. nu saknas bara röda tandborstar och en röd toalettborste! haha. snyggt.

so I pick the world up



and I'ma drop it on your fuckin' head


ikväll skall vi fira linda och joakim för att dem fyllt tjugo år! det blir en riktig trädgårdsfest ute på landet. looking forward to it alot! det kommer att bli en riktig kalaskväll! ;)

hoppas alla får en toppenbra lördagkväll trots det tråkiga vädret!


take of my mask to breathe



jag tror helt ärligt att jag har det bästa jobbet för mig just nu! jag trivs. jag trivs med alla arbetskamrater. jag trivs med barnen. förskolan är underbar! jag får vara ute. jag får gör massor och   jag   får   pyssla!!!
jag älskar verkligen att pyssla, det är bara så kul! idag när det var så tråkigt väder bestämde vi oss för att pyssla och därmed göra masker. dock blev jag och en annan ung arbetskamrat till mig lite väl fixerade vid dessa masker så vi nästan glömde bort att hjälpa barnen, haha! men det var riktigt kul. så nästan hela dagen förutom när det var lunch och mellanmål befann jag mig i förskolans ateljé! bra dag!

det som var negativt med denna dag var att jag vaknade upp med ett rött, kladdigt öga som värkte. ögoninflammation? guess so...


feel the melody and the rhythm of the music around you



jag är så stolt över mig själv idag! jag tycker jag har varit otroligt duktig på att ta vara på denna lediga dag som jag haft idag. jag vaknade vid nio, gick upp, lagade frukost, satt vi datorn. träffade victor, pontus och siri klockan tolv i klosterparken. sandra joinade någon timme senare. klockan tre skulle jag infinna mig på studiefrämjandet för lite avslutning med jobbgarantin. jag bara älskar den här gruppen tror jag! dock har vi blivit några färre än vad vi var för sex månader sen när vi startade.
vi tog anna-majas bil ut till bresse för lite sen lunch, hamburgetallrik!!! mummmmmms!

nu är jag hemma igen. ska städa lägenheten nu sen komma biggest looser. efter det ska jag ut och springa, kanske träffa siri och erika och sen sooova!






starlounge





igår klockan 14.26 fick jag ett sms som löd: "vad händer ikväll då? ett par öl på starlounge? kanske en burgare till det?". avsändaren till detta sms var oscar lindeborg. när jag läste det var jag tveksam för jag visste att jag skulle vara trött när jag kom hem. väl hemma dog jag ett ögonblick i soffan innan oscar ringde mig, på en sekund blev jag pigg och sa att jag självklart skulle innfinna mig hos dem! dock efter biggest looser. höhö.

det blev mysigt starloungehäng med oscar, david, victor och siri! jag var hemma strax efter elva, då blev det två avsnitt sex and the city innan jag däckade i min säng. jag tror jag somnade inom tio minuter. det är rekordfort för mig! så fort har jag nog aldrig somnat.

snart blir det klosterhäng med siri och victor!

it's funny how easy you can mess me up

tillbaks på ruta ett.


I could really use a wish right now



titta vilken fin klänning jag fick av linda idag! den var först tänkt till henne, men hon tyckte blått passade bättre på mig så jag ska köpa en ny till henne om två veckor när det kommit in fler färger. den är köpt på nightmare outlet för 100 kronor!!! fett skön!!! haha..

I need my angel


just try not to worry, you'll see them some day


never thought I fall so hard

panik uppstod. andan tappades. andan togs. andan stals. förvirring skedde. tårar rann. syret försvann. hjärtat slutade att slå. en mur föll, rasade. garden sänktes. vilja slogs mot ovilja. ingen vann. en vän som håller en hand. som förstår. händer som skakar för att allt dem byggt upp har rivits. rasat. förstörts.

beslut skall tas. beslut större än allt annat. beslut som kommer att såra en eller annan. beslut som är oklara likt ett smutsigt glas. ett sprucket glas. glasskärvor som skär in, men som inte känns. för det finns inget likt den smärta som var. en smärta som skar in. som skadade. som lämnade ärr. djupa ärr som dagligen påminner. påminner hur det var. hur helvetet egentligen var.

fill it up






idag har det varit kultur i möte och karneval här i enköping. riktigt mysigt! jag, siri, mamma och pappa kollade på karnevalen på torget, sen gick vi vidare till skolparken för att äta lite mat. jag provade på en langas (heter det så) för första gången. det var helt ok. inget jag skulle vilja äta varje dag direkt. tror inte heller att jag kommer att köpa det igen.

både jag och siri var sjukt hesa idag och i skolparken fanns det en massa heliumballonger som svävade runt, så vi började prata om hur det skulle låta om man andades in helium med en hes röst. dock glömde vi helt bort att köpa med oss en ballong när vi bestämde oss för att gå till klosterparken och dricka vin. bra idé!


it's a big big world, and it's easy to get lost in it

baaaaaaaaaaaad update!

men ikväll blir det fest så mer uppdatering än det här blir det inte.


ikväll ska studenten firas. nostalgi på hög nivå! kan man kalla det nostalgi när det bara var ett år sedan? strunt samma, det lät bra iallafall. jag är så avundsjuk på studenterna, jag vill ta igen! böhö.. det är så hemskt att dem skriver att dem är "fria", okej okej, så skrev väl vi med, men ändå. skolan var inte direkt något fängelse. skolan var faktiskt en riktigt bra plats där man var trygg och hade alla sina vänner. pressen är högre utanför skolan måste jag säga. den har varit det för mig iallafall. livet är fan tufft som vuxen. det är många många gånger det här året som jag bara velat krympa och bli ett barn igen.

det jag har att säga till er alla studenter är: lycka till!



jag tror att ägaren till båda bilderna är sandra haeger :) iallafall den första bilden!

feel it in my fingers


bild: en solig dag i enköping.

jag ser fram emot helgen så sjukt mycket! vet egentligen inte varför, men det känns som att sommaren drar igång på riktigt till helgen. det är studenten, det är kultur i möte och det är juni! det är sjukt att det redan är juni. idag var jag nere på jobbgarantin för näst sista gången, avslutningen är nästa torsdag vilket innebär att jag varit med där i sex månader! sex hela månader! en halvår! herregud.. jag har haft en sådan underbar grupp, jag har fått flera nya vänner där så på torsdag blir det promenad ut till bresse med gänget för lite mat på resturangen där ute.

nog om det. jag håller tummarna för att vädret håller med mig om det där med sommaren. det skulle ju vara pricken över i:et om det kunde bli dunderväder i helgen! jag önskar jag tog stundenten iår istället, jag känner att jag har så mycket mer energi det här året, höhö! konstigt.. haha!

vill ni veta vad jag vill? jag vill vara rik och ledig i sommar!!!

RSS 2.0