bad feeling

jag är en sån där person som litar på magkänslan. eller jag försöker att gå efter magkänslan. men nu har jag en konstig magkänsla. jag vet inte riktigt vad det är, men det känns inte bra. det känns som att folk ljuger för mig och lurar mig. konstig känsla det där. en aning paranoid kanske? hoppas den snart går över.

all the ladies tell the fellas we can do what they can do





lördagen blev riktigt lyckad måste jag säga! jag, erika och jessica började vår kväll med att bada jacuzzi, hur mysigt som helst! sedan lagade vi mat, ratatouille som är så gott! efter middagen partade vi till det ordentligt, dans och hopp i jimmys hus! haha. så ska det va'!

väl vid joarblå fick jag gå in ensam på grund av lite olika anledningar, men det var lugnt. jag visste  att det skulle ut mycket folk så jag chansade på att jag skulle hitta någon där inne, vilket jag även gjorde! jag var verkligen överallt och ingenstans, haha. det var så roligt! sprang runt bland och med en massa folk. sjukt mycket folk.

det blev hemgång vid tre.


I might end up losing again

min födelsedag var toppen verkligen! tänk om resten av årets alla dagar kunde vara som gårdagen, då skulle jag få ett lyckligt år!

från början till slut var dagen verkligen p-e-r-f-e-k-t ! dock var jag så speedad hela gårdagen så att jag inte kunde somna inatt. jag har liksom inte sovit en enda timme inatt men känner inte av det än. hur ska den här kvällen sluta? kanske beror det på kaffet som jag drack igår och idag. eftersom jag numera är vuxen (höhö) har jag börjat dricka kaffe! dock vet jag inte hur smart det var eftersom jag är extremkänslig när det gäller drycker som ger en energi, som cola, kaffe och sockerdrycker.. kanske inte mitt smartaste val!

idag är det fredag och ikväll ska vi ut och äta middag. jag och familjen. vita elefanten eller älskade sarajevo, jag kan inte bestämma mig!

presenter! jag hade inte önskat mig något iår så förväntningarna var låga. men jag fick en blender, pengar och en yoga-matta. jag ska nämligen börja med yoga nu har jag tänkt! jag vet inte hur många yoga-dvdr vi har hemma, men jag ska börja så har jag tänkt.

långt inlägg. sorry!


hit the road jack

Gaaah, jag har nog aldrig varit så sprallig som jag är just nu! och om vi fortsätter på låten "no more, no more, no more, no more!" utköpning alltså! Haha, för jag är tjugo nu!

Enda sedan igår kväll har jag räknat ner timmarna och minuterna till jag fyller år som ett lite barn gör. 00.00 sjöng linda för mig samtidigt som jag fick en liten bakelse med ett ljus i, så sött! sova var inga problem..eller jo! men det berodde inte på min födelsedag. jag vaknade upp och tänkte att jag inte har fått nåt sms än för mobilen har varit helt tys, men det var ju på ljudlös då såklart !!! har fått lite söta samtal nu på morgonen också. åh, så mysigt det är att fylla tjugo !!!

jag funderar på att ta en runda på systemet idag, det är ju ändå löning och fredag imorgon = fett med folk! hur ska jag hålla mig från att festa ända till lördag? jag vill festa nu! nu, nu, nu !!!

jag känner mig som en apa idag.. är det normalt när man är tjugo?





I wanna know but I don't wanna ask

sista dagen som nitton. sista dagen som tonåring! kan ni förstå? lycka! äntligen får jag bli tjugo. yes! nitton sög ju ändå. så värdelös ålder helt enkelt, det enda som är bra är att man inte är yngst längre, och så tar man ju faktiskt studenten.

men tjugo. nu jäklar! haha! om tio dagar ar jag och erika vår stora födelsedagsfest, så idag ska vi till uppsala och leta klänningar. mysdag! jag vaknade upp lycklig idag, det är en härlig känsla!


I just ain't got nothing left

idag är jag ingen superkvinna känner jag. jag vill inget hellre än att gå hem och lägga mig under täcket. jag försov mig idag! när försov jag mig senast liksom? jag vaknade inte ens av väckarklockan, då är man trött. dem här sena jobbkvällarna tar kål på mig.. när jag väl vaknade imorse försökte jag ligga och dra mig så länge som möjligt, jag ville nämligen inte börja den här dagen för idag är det fullt upp fram till elva ikväll. suck..

jag sitter nu på studiefrämjandet och har aktiv kompetens. jag önskar att jag slapp allt det här. varför kan inte jag också få ett jobb? för mig verkar det nämligen vara en omöjlighet..
jaja. jag är mest trött därför så negativ. den här dagen kommer gå fort!

once you say it you can't take it back

fasen vad alla gnäller på facebook om vädret!! fast på ett sätt är det bra att jag har facebook, då slipper jag gå ut för att upptäcka att det faktiskt är svinkallt utomhus, det är bara att logga in på fb så står det skrivet där. haha! praktiskt.

erika och jag kom imorse fram till att det är stormens öga utomhus. hon ringde tidigt idag och sa att det var trettio minusgrader ute! min första kommentar då var "stormens öga!", haha, det kan ju stämma. det ska ju tydligen bli mer oväder och i stormens öga är det ju faktiskt s-v-i-n-kallt, sol och vindstilla. av vad jag sett på day after tomorrow iallafall ...  nog om vädret !

om två timmar är jag påväg till uppsala för en jobbkväll. under tiden som jag varit arbetslös har jag blivit lite för bekväm har jag kommit på, sex arbetstimmar i veckan tycker jag känns  jobbigt. skäms på mig säger jag bara! haha. man vänjer sig väl, det är ju bara andra veckan.


hittade en bild från hösten -09 då jag hade väldigt mörkt hår. like? nja. annorlunda? ja.
saknar mitt långa hår..


lovely sunday

jag har haft en supermysig söndag. vaknade halv elva, klockan tolv sågs jag och siri på wickmans för lite lunch. måste bara påpeka att jag älskar wickmanssallad! en stund senare kom erika och jimmy som hade blivit lite sena pga snön. nu räcker det med snö känner jag!

efter ett par timmar när rumpan hade blivit bedövad och vi var nöjda och belåtna var det dags för planering av min&erikas stora tjugoårsfest! fram tills nu har vi suttit i min säng och planerat med lite te och bullar. jag, erika och siri. siri fick vara med och brainstorma. festen kommer att bli megabra !!! på onsdag blir det klänningsshopping!




don't let the silence do the talking

nu vill jag inget hellre än att lägga mig i sängen med ipoden och lyssna på musik. joanna rekomenderade mig en massa nya låtar som är jättebra. en av låtarna fick mig nästan att tappa andan. jag kan inte förklara. jag vill somna och sova bort min huvudvärk som förstört hela min dag. nego nego nego, jag vet.


warm summerbreeze

"vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu? vad ska jag göra nu, vad gör jag nuuu?"
- pippi långstrump

det är den sången jag går runt och sjunger på just nu. ingen tripp till landet blev det ikväll heller. böhö. på grund av vädret! pappa skulle bara köra sa han om det gällde liv och död. då var man fast i lägenheten. ska man kanske ta och klä på sig och traska upp till willys och köpa lite lösgodis? jag har ju trots allt inte varit ute idag, man kanske måste känna på ovädret för att förstå att det är oväder ute. tydligen så blir det även värre till natten eller morgondagen. jippi! ...

dumma väder.


bild från i somras när vi tjejer var ute på sjön med sandras båt. längtar till värmen!

take me away

det är lördag och det är februari. näst sista lördagen i denna månad. nästa lördag är jag inte nitton längre, ingen tonåring längre. det känns väl bra antar jag. tjugo är ett bra nummer. nu blev det en massa strunt.

på tal om lördag så blir det för min del en lugn lördag. jag måste börja ta det lugnt på helgerna känner jag. det blir fest nästa helg och vår stora tjugoårsfest helgen därpå sen får det vara nog för ett tag. jag har alltför många festhelger på rak bakom mig. aj aj, inte bra. jag ska försöka sätta mig och se hela melodifestivalen ikväll. jag finner liksom ingen ro längre att sitta och titta på tv.

jag ska nog fly ut till landet ikväll. då blir det garanterat en lugn kväll. ingen som kan nå mig eller övertala mig om något annat. jag blir nämligen så lättpåverkad när jag är i stan. på landet är jag fast.

s s night



ikväll blir det vin. vi har inte några spikade planer för kvällen direkt, men något kul hittar vi nog alltid på. men besviken blir man iaf inte! nu ska jag hoppa in duschen för att sen ta en bokstavligen kall promenad ner till siri.

fråga mig inte om s s night, haha, har bara en dålig förklaring. rätt töntig.

wierd

"elfakturan du förstår klockan tre på natten" 



tydligen stämmer det eftersom JAG INTE FÖRSTÅR !!!


forgiveness

jag har tänkt mycket dem senaste dagarna. tänkt på allt som hänt den senaste tiden. och jag har kommit fram till att det har hänt för mycket.. det är lätt att säga att man kan förlåta, men menar man det? förlåter man verkligen? jag vet inte om jag tror på det, jag tror nog inte på att man helt kan förlåta, för man glömmer aldrig! hur mycket man än vill glömma så går det inte. visst att man kan förtränga, men det går aldrig att glömma. nej.


biggest loser

jag måste nog vara besatt tror jag. besatt av biggest loser! klockan 18.55 börjar en ny säsong av programmet på kanal 5. detta blir alltså den tredje säsongen som jag kommer att följa slaviskt.




live your life

här kommer lite bilder från lördagen!








den resterande kvällen bestod av joar, tequila, dans! den slutade med att jag blev utkastad. haha! någon gång ska väl bli den första... "du har världens sämsta jobb !!"

ica maxi

ica maxi säljer muterade jordgubbar.. :S



haha! ;)

it's written all over your face

anledningen till min kassa uppdatering dem senaste dagar är för att jag haft fullt upp. gårdagen gick jag hemifrån halv tolv och kom hem halv elva på kvällen. jobbade min första dag igår för if! gick väl bra, inget nytt direkt om man säger så. om tjugo minuter ska jag sätta mig på bussen mot uppsala för ännu en jobbkväll.

jag kom på igår när jag satt på bussen helt själv att jag älskar att åka buss! det som jag tycker om är att man får en stund för sig själv där man absolut inte behöver, eller kan göra någonting förutom att lyssna på musik! sitter man hemma och bara lyssnar musik finns det alltid något annat att göra som att diska eller städa. jag kan heller inte läsa någon tidning eller bok för då mår jag illa. men musik duger bra det, eller det dugen inte, det är bäst!

det kommer bättre uppdateringar imorgon samt lite bilder från min, lindas och erikas galna lördagskväll.


anger management?

helvetes jävla skit! jag är så arg att jag skakar bokstavligen! nej jag är inte ledsen, nej jag är inte rädd, jag är arg! arg, arg, arg! vem har rätt att bestämma över en annan människa? vem har rätt att bestämma vad man ska göra och vilka man träffar? vem har rätt att köra med någon annan människa? jag kokar över. jag har inte gjort något fel. jag har heller inte någon skyldighet att berätta för någon annan vad jag ska göra, gör eller har gjort. fan fan fan.

söker man på svordomar på google kommer antagligen min blogg poppa upp där..



jag är iaf utkastad nu. kul för mig! hemlös. nice.


flirting with my eyes

tre supertaggade tjejer befinner sig nu i vår lägenhet och dansar järnet om man säger så! en musikvideo är inspelad. dooleys har druckits. sminket har påbättras. kläder har bytts. glas har blivit fettiga. musik spelas högre än den kanske får. japp, det är vår lördag det. om tio minuter kommer skjutsen, ner till joarblå! dansa är vad vi ska göra!

s saknas i elf


thiefs!



linda och jag har precis kikat igenom ett helt album när kattungarna var små, och gissa om vi garvat! haha. kattungar är söta, men jag har på något vis lyckats fota dem i deras fulaste ögonblick, hahaha! fotot ovan är inte det vackraste heller, men ni ska se resten alltså, kan visa någon dag, men inte nu.

på bilden ovan har vi leo och max. när fotot togs var dem små, sköra och oskyldiga. men det kommer ju faktiskt en dag då dem växer upp och den dagen har kommit. jag tror ärligt talat att max är ondskan himself! han är en riktig liten tjuv! igår snodde han ett lipsyl av mig som jag ännu inte har hittat! har letat överallt, i skor, i hörn, under soffor, i väskor och under bord. jag hittar det inte! jag tror dock inte max är helt ensam om detta dåd emot mig, leo har nog hjälpt till lite. hm.. vad gör man när man har två små djävlar som dessa? lägenheten ser aldrig ut som den gjorde när man lämnade den...

han ligger iallafall här bredvid mig nu och snarkar som en gris..

party like a rockstar

nja, det vet man aldrig förrän dagen efter om man gjort eller inte! haha. vi ska försöka festa till det ikväll iallafall, jag, linda och erika och kanske sandra om hon orkar efter att ha jobbat en hel dag. jag håller tummarna iaf!

ikväll säger jag inte "vi får se vart vi hamnar", för jag är rätt övertygad om att vi hamnar på joar blå, som alltid. man säger alltid att det suger men ändå så går man dit. fast ärligt talat brukar jag ha jäkligt kul där! mer take än toss! haha! take än toss....! är man trogen sex and the city känner man till det där jag nyss skrev! åh, så rolig man kan vara.

nu ska jag sluta tönta mig. jag har väntat på mina föräldrar i över två timmar nu !!! 


coca cola, coca light, fanta light

jag kommer aldrig att kunna sova inatt, jag har druckit på tok för mycket coca cola ikväll !! men vet man vad som händer med en när man dricker cola och ändå dricker det, ja då får man faktiskt ta och skylla sig själv.

I’m not sure of what to do it’s a catch 22



här sitter jag i vår beiga soffa med laptopen i knät och väntar på att mamma ska ringa. vi ska nämligen ha en mor&dotter dag på stan. lite lunch och lite hårfärgsshopping. vår ärliga vän pontus sa nämligen till mig förra helgen att det var dags att färga håret, haha! och när andra påpekar det, ja då är det nog dags. men grejen är att jag inte orkar färga var fjärde vecka, men jag kan heller inte gå runt med en blond/råttfärgad utväxt. kluvet. ska man kanske bli blond igen? nja. det här få jag fundera på, trivs ju i rött.

här kommer lite cred till mig som varit ute och tränat på morgonen!

there's always a place in me that you can call home

det här är första kvällen på länge som jag känner mig glad. jag känner mig lättad. tankfri är ett bra ord. tänk vad psyket kan ta över ibland? det är helt otroligt. hjärnan kan göra rätt roliga grejer med en. den gör en paranoid och osäker. det här pratade jag och erika om för några dagar sen. hjärnan kan man inte lita på för den överanalyserar allt tills man blir paranoid. hjärtat är för känslosamt, man blir sårbar och förvirrad av att lita på hjärtat. men magen däremot, the gut! magen kan man lita på i alla lägen! ni vet när man ska välja mellan två filmer och man tar den ena bakom ryggen och lottar. när man sen valt hand och tar fram filmen vet man direkt om det är fel film genom magkänslan. magkänslan rocks! haha.


en bild från helgen som var.

sunny day

hur härligt är det inte när solen tittar fram egentligen?! det är helt underbart! ni vet när man går där på trottoaren och man råkar gå in i ett litet solområde och man bara känner hur det börjar värma på både rygg och vader. jag får rysningar, helt ärligt. vårsolen kan vara det bästa som finns! efter två månaders kyla får vi äntligen känna lite värme!

nu ska jag ut och ta en promenad i solen med ipoden i högsta hugg!

my world fell apart

ok, ni som följt min blogg dem senaste dagarna måste ha trott att jag är världens mest deppigaste och negativa människa som finns.. men så är inte fallet. det som hände var att hela min värld rasade samman på ett par dagar. en smärre livskris som man så fint kan kalla det. att detta hände var inte på grund av en enda anledning, utan det var hundratals faktorer som spelade in. mycket har hänt den senaste veckan, kanske började min värld rasa samman redan för länge sen, men att droppen kom denna vecka. bägaren rann över. man behöver inte vara någon rocketscience eller vad man kallar det för att lista ut detta, endast lite vett i skallen krävs. mod att analysera sig själv kanske? jag får försöka plocka ur de positiva delarna ur denna händelse, som att detta kanske var nödvändigt för att jag någon dag ska kunna hitta mig själv.



åh, vad jobbig jag är egentligen med en massa såna här texter. trots att jag bryr mig om vad andra tycker så ska jag inte bry mig. det är min blogg kan jag säga som försvar. duger den inte, ja, då läser man inte. men det kändes som att det krävdes en mindre förklaring över läget liksom. godnatt på er.

why do we say things we can’t take back?

dagen har faktiskt varit riktigt bra, jag har hållit mig sysselsatt hela dagen så det har varit lugnt. saker och ting börjar falla till rätta igen vilket känns otroligt skönt. rubbning i vardagen är inget att rekomendera om man säger så.

jag var nere på stan idag för första gånger sen i lördags. good for me! haha. nu ska jag klä på mig och gå ner till mamma. ska ut på landet en snabbis och hämta lite grejer. sen är resten av kvällen uppbokad vilket känns bra det med!



dagens låt: leona lewis ft. one republic - lost and found

can't be afraid of the dark

lite ångestladdat det var att komma hem kan jag lova er... jag vet inte vad det är som händer med mig. så fort jag klev in genom dörren blev jag alldeles yr, magen krampade och andningen förändrades. vad är det som händer?! som tur var så fick jag ett räddande sms av erika som sa att hon var på väg upp till mig så nu sitter jag och väntar på att hon ska komma.


when it get's tough gotta fight some more

efter två timmar med min vän känns allt så mycket bättre och så mycket lättare. jag ska aldrig mer hålla inne med saker som tynger mig, allt blir så mycket bättre när man pratar om det och får någon annans åsikt om det hela. för första gången på detta år känns det som att den gamla fanny är påväg tillbaka, den fanny som fanns i höstas, den fanny som inte tog någon skit och som gjorde som hon ville utan att låta någon påverka henne. jag undrar vart hon tog vägen? varför hon försvann? efter nyår var det i alla fall. jag orkar bara inte påverkas av andra längre. that's it.

jisses vad jag känner mig tuff och stark just nu, men troligen så rasar allt imorgon igen.. men då får det göra det i så fall. jag är glad att jag har vänner som jag kan ringa som kan muntra upp mig.
att man aldrig tar vara på det egentligen. alla nätter som man känt sig ensam och panikslagen över att man inte har något liv, varför tar man då inte mobiltelefonen och ringer någon av sina vänner? (någon som inte jobbar tidigt dagen efter såklart) varför gör man inte det? jag är övertygad om att alla har behövt ringa någon mitt i natten utan att ha gjort det.

långt inlägg jag vet. struntsamma, nu vill max gosa.


bilden är lånad av fina siri. ♥ helst av allt hade jag velat lägga ut en bild på alla mina vänner, men jag har dåligt med såna bilder, dem flesta bilder är på personerna ovan av någon konstig anledning *blink*


too much of anything can make you sick

nu kommer snart söta erika och hämtar mig. dem enda jag pratat med på några dagar nu är sis och mamma så det ska bli skönt att få träffa en vän.

jag är så dum ibland, jag tror att jag klarar av allt själv, jag tror att jag behöver tid för mig själv för att ta mig igenom tuffa tider och så att jag sen kan lägga det bakom mig. men det jag tror jag egentligen behöver är mina vänner.. så förlåt för att jag inte svarat när ni ringt och knappt svarat på sms..


my little curryman



inatt när jag skulle sova fick jag sällskap av den här lilla currymannen! han låg så gulligt bredvid mig och grymtade som en liten gris innan han somnade. han kurrningar låter nämligen som små grisgrymtningar.

dock var han inte lika gullig halv sju imorse när han snodde toffsar, pennor och lipsyl från mitt sängbord och lekte katt och råtta med dem ... lite irriterande om man säger så. men han är söt ändå!

lose you right from the start

linda sundblad - lose you


it sucks

som jag tidigare sagt är jag ju född i fiskens tecken, fisken som lever med ständigt oflyt. och på tal om oflyt fick jag idag reda på att min bil pajat. vattenpumpen eller vad det kallas har spruckit och kamremmen måste bytas. att fixa detta kommer minst kosta 4000 kronor ......... vilket suger. helst skulle jag bara vilja skrota bilen, trots att det är en riktigt bra bil. fast att skrota den kostar ju också pengar.


update: när vi ändå är inne på oflyt så kan jag ju uppdatera er om att jag blivit påkörd bakifrån idag för första gången. jäkla människor som man måste tvärbromsa för bara för att man tror att dem ska gå ut mitt i vägen.. så nu kan nog mamma och jag vänta oss en rejäl nackspärr imorgon. känns redan liksom. snacka om oflyt! haha.

no they don't wanna understand

det är skönt att kunna sova till klockan två utan att egentligen bry sig, utan att få dåligt samvete. dem dagarna som varit och dem dagarna som kommer är ändå inga dagar jag kommer vilja se tillbaka på, därför behöver jag inte ta vara på dem.

what to say?

jag har ingenting att säga för tillfället, inte till någon. fast vad finns det att säga egentligen? det är bara tomt. jag känner inte för att vara här just nu, helst av allt skulle jag vilja hoppa fram ett par månader. varför vill man aldrig vara där man är? fast för två veckor sen ville jag vara där jag var då...

ohyeah





nu blir det utgång med sis, sara och angelica (sara saknas på bilden). här fular vi oss i alla fall med sis webcam, ohyeah!

mama come and get me, I'm dying

jag kunde nu har varit i stockholm med vännerna och festat, jag kunde nu ha varit med min fina vän sandra och kollat på melodifestivalen, jag kunde nu har varit ute på landet och umgåtts med min mamma, pappa och vår hund, men istället sitter jag här, ensam, i lägenheten och orkar bara inte göra någonting. jag har åkt på att skjutsa och hämta min syster fram och tillbaka från sara. jag känner mig sjukt deppig, frustrerad och förvirrad. allt på en och samma gång. så det är väl egentligen bara tur att ingen träffar mig idag, för då låter jag det säkerligen gå ut över dem vare sig jag vill eller inte. min syster har redan blivitd drabbad. det finns nog bara en sak som kan göra denna kväll bättre, som kan få mig att må lite bättre.


baby tell me what's your story


på bild: chilinötter som smakade bacon och en sliskdrink.

fredagskvällens planer var att göra killarna sällskap på starlounge, så siri kom hit innan och "hängde" med mig här i soffan med ett varsitt glas rosé/vin i handen. vi hade först tänkt att ta oss ner till stan till nio, men självklart blir vi sena och stressade, så strax innan tio står vi vid garderoben inne på starlounge och visar glatt upp vår leg när vakten då säger att det är 21 årsgräns efter halv tio (...) men siri ber vakten att släppa in oss ändå, och svårare än så var det inte. strax därefter byter vi skor till högklackat inne på damernas toalett.

igår kväll la jag märke till hur många killar det faktiskt är som lånar vår toalett. hmz. det är något störande tycker jag. hehe.

kvällen avslutades, som vanligt, på enköpings joar blå som förövrigt sög igår. dåliga band som spelade som man inte kunde dansa till. det blev hemgång vid halv tre.



dagens låt: timbaland ft. katy perry - if we ever meet again

pink bathroom




vårt rosa badrum blir sakta med säkert klart. ett rosa ljus och en rosa badrumsmatta är nu inhandlat. en rosa handduk är även upphängd. det som saknas för att göra badrummet perfekt är ett rosa duschdraperi. men ett sådant verkar vara omöjligt att få tag på (!!!) så om någon vet var man kan köpa ett rosa duschdraperi, säg till !!!

tvshop

nu har jag fastnat framför tvshop igen.. jag förstår inte hur ja lyckas! haha. just nu handlar det om dansvideon zumba fitness. dem upprepar ju bara samma sak hela tiden. hmz.

cocktails make my head spin



klyftig rubrik, tycker ni inte? hehe. jag vill ha cocktailnight igen. det blev så otroligt lyckat sist. alla drinkar blev perfekta, gin&tonic, daiquiri, piggelindrink, mojito, rom&cola. mums! joannas piggelindrink blev nog allas favorit!
det var denna kväll som slutade med hemgång klockan sju på morgonen, det kallar jag helkväll!

heaven can wait we're only watching the skies




brevet till polisen hamnade aldrig i postlådan idag. anledningen var för att posten sålde inte enskilda kuvert ! hur kan inte posten sälja sånt? dem sålde endast 100pack med kuvert ... jag åker ut på landet imorgon eller på lördag och scannar in brevet i stället, allt är lättare med internet! mohaha.

efteråt tog jag en promenad genom skolparken, kyrkogården och över åsen. en skön, snöig promenad. jag fick lite tid att tänka vilket var väl behövligt.

jag hann knappt innanför dörren innan siri ringde! sen tillbringade vi tiden i soffan med en kopp té och bullar, mys!


music make my heart sing

efter en rätt så jobbig morgon med en gnällande hund liggandes på golvet bredvid sängen ska jag nu klä på mig och gå till posten, köpa ett frimärke och posta ett brev till polisen. efter det ska jag ta en promenad med min kära ipod. l o v e.

the twilight saga

min handledare på jobbgarantin avslöjade idag vad som händer i fjärde boken ur the twilight-saga... ofta man avslöjar nåt sånt! det värsta var att hon hånskrattade efteråt, haha! jag hatar när folk avslöjar saker sådär, speciellt när det gäller böcker och filmer.. jag blir bara så ledsen. man gör bara inte sånt!


well, ofcourse I did

om en halvtimme börjar jobbgarantin, så ska väl börja gå ner om en kvart eller så. två och en halv timme vid skolbänken, fast vid datorn i det här fallet. det är rätt lärorikt måste jag säga, jag har redan lärt mig en hel del om jobbsökande.

jag har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda än, men antagligen blir det en hemmakväll framför tvn. jag har redan hunnit dammsuga och torka golv, så det slipper jag till senare. kanske får jag sällskap av siri efter jobbgarantin. det vore lite mysigt!


let him know it's so cold

jag är hungrig, frusen och trött och allt suger just nu. jag känner mig mer maktlös än någonsin. jag skulle bara vilja gräva ner mig under mitt täcke och gömma mig där i ett par veckor tills allt är bra. tills våren är här. våren = inga bekymmer. det känns som det nu i alla fall, som att det är det enda som kan göra allt bra. jaja, nu överdriver jag säkert bara, men som alla vet så har man skitdagar ibland..

oh boy, you left me speechless

I know it's complicated
but I'm a looser in love, so baby
raise a glass to mend all the broken hearts

/ lady gaga - speechless


white room




nu påbörjas uppdrag inredning. haha.

f&l


det ser ut om jag har kort hår, hihi. linda & jag innan lördagens festligheter! ♥


I hope you don't mind

jag förstår inte hur jag aldrig lär mig.. jag lyckas alltid bränna tungan när jag äter soppa, dricker varm o'boy eller te. idag var det soppan som brände. det här är katastrof. man bränner sig också alltid på första försöket, och efter det känner man ju inte smaken av det längre. suck. kan man kalla det här i-landsproblem? hehe.


drink in london, dance in paris


jag och enköpings tyska au pair elisabeth.

jag har helt glömt bort att berätta om lördagen! det var helt rätt helg att gå ut kände jag, jag hade varit heltaggad hela dagen. det började med förfest hemma i marias kalles lägenhet, och som jag märkte nu i efterhand när jag kikade igenom foton från kvällen så spårade tydligen förfesten ur något. dans och hopp på både stolar och soffor. så ska det va'!

väl inne på joar blå blev linda och jag bjudna på tequila, därefter är minnet något luddigt måste jag erkänna. men det jag kommer ihåg var att det va kul! jag har på den senaste tiden fått som vana att stanna till "sista dansen", men denna lördag blev det hemgång en kvart innan stängning. lika bra det.


somebody pinch me

klockan är kvart över nio och jag har redan varit vaken i två timmar, en klapp på axeln för det. hehe. anledningen till denna tidiga uppgång är tapetsering! min efterlängtade tapetsering! dock vet jag inte om tapetseringskillen är kvar, är han kvar så gör han inte mycket ljud ifrån sig. jag sitter nämligen instängd i tvrummet med leo&max. tydligen krävdes det så mycket spackling i mitt rum att det inte blir klart förrän imorn, suck.. jaja, en dag längre spelar väl ingen roll när man ändå har väntat i över en månad (!)

nu ska jag kolla youtubeklipp från grammy awards som jag otroligt nog missade inatt.. hörde på vakna med the voice att dem hade gjort en tribute för michael jackson som höll på i över tio minuter. i bakgrunden hade var det tydligen en stor tvskärm med michael i 3d. cool. ska genast kolla upp detta!

RSS 2.0